- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az lett, amit írtam, hogy kevesellni fogod a mélyeket egy Dockinhoz képest. És az is bejött, hogy akármilyen jó áron van, nem veszek Vifát, mert a Denon és a Philips mellé felesleges. Te ugyanerre jutottál tapasztalati úton, amire én elméleti okoskodással. A Vifa egy alapvetően jó hangszórót nem tud kiszorítani, mert annyival nem jobb. Egy Tronsmart már nem érezhetné magát biztonságban a Vifa mellett.
A Vifa annak jó, akinek az egyetlen hangszórója lesz. Kap egy nagyon jó hangzást, amivel elégedett lehet, mert nem hasonlítgatja egy meglévő másik valamihez. Az csalódik benne aki a mélyhangsúlyos felturbózott dögös/bulis hangzást várja el. -
B1T3
Topikgazda
Milyen módban hallgattad az Oslot? Csak mert valójában mélyebbre megy, mint a D Fine+. A Dockin bár 75 Hz és 125 Hz környékén valóban nagyon ki van emelve, amely puffogással valóban a telt basszusok érzetét keltheti, de ez nem az, 60 Hz alatt pedig teljesen el is hal. A Vifa Oslo és a Helsinki ezzel szemben jóval kiegyensúlyozottabban szólnak az egész hallható tartományban, és összességében majdnem 5-10 Hz előnyben vannak, ami a mély tartománynál igencsak fontos.
Az üzemidő az egyetlen, amit fel lehetne róni a Vifának, az látható, hogy ezeket elsősorban beltéri használatra tervezték. Viszont ami érdekes, hogy a kezelési útmutatóban azt írják, hogy amennyiben lehetőség van rá, hálózatról használjuk, ugyanis ebben az esetben kiváló állapotban maradhat az akkumulátor, ez pedig arra is utalhat, hogy ügyesen megtervezték, és ilyenkor nem történik rátöltögetés az aksira (sokan éppen attól szoktak félni, hogy töltés közben használhatják-e a hangszórójukat).
-
carl18
addikt
Köszönöm, jó hogy leírtad a véleményed, igazság szerintem akkor nem véletlen hirdeti mindenki 65E forintért az alig kipróbált oslot. Talán más embernek se nyerte el annyira a tetszését hogy meg tartsa.
Én is pont azon gondolkoztam Dockinról érdemes-e Oslora váltani. De sajnos a redditen is sok poszt van az Oslo rövid akku idejével kapcsolatban. Az biztos a majd 200E alap árcédula nagyon extrém. Biztos vannak helyzetek mikor a Vifa jobban szól mint egy átlag hangszóró, de hétköznapi használatra egy D Fine/Motion Boom/Xtreme 2-3 szerintem jobban használható.
Én ugy szűrtem le az ilyen bluetooth hangszórókat az emberek általában a hordozhatóság végett veszik. Vagy hogy tudjanak máshol is zenélni ahol nincs áram, ezért például a Dockin 14 órás akku ideje igen szép fél hangerőn.És ilyen hangerőn már elég jól halható a zene.
Akkor én is leteszek Vifa termék vásárlásáról, talán megvárom a Motion Boom utodját vagy a Dockin D fine 3-at és a kettő közül választok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Thrustmaster TS -Pc bázis
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged