- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Majd írd meg, kíváncsi leszek a különbségre!
#12704francz'70
Na kipróbáltam a T6 maxon a Get low számot, fél hangerőn valóban képes kibugni a maga módján a Get low számot. De maga a hangzás sajnos akkor is pocsék, mert a hangkép egy favatkát se ér.
Talán képes mélyebbre menni a Dockin, de maga a hangkép akkor se élvezhető.A lényeg, hogy a T6 Plus után a flip5 tel való összevetés is egyre jobban megerősít, hogy "ár/értékben" ez egy kimondottan jó BT hangszóró
Neked kell megfeleljen, szerintem Oluvnál ez is egy videóig szerepelne.Hát nem tudom, én hallotam minden "Trons" Terméket szinte, és egyik se szólt jól.
A kínaitol jobban szól, beismerem de egy átlag márka átlag terméke oda tudja verni.
Például az Earfun Uboom/Tribit Max Sound plus biztos hogy jobb hangszóró.
És hasonló árban megy mint egy T6 Ugraded, és EQ nélkül is szép a hangja.Ha véletlen Szolnok megyében jársz, akkor nyugodtan írj és hallhatsz valóban jó hangszórót.
A T6 Max D Fine különbséget is szivesen megmutatom, legalább én is hallanám a T6 Plus "UE" hangját. Bár kétlem hogy ennyi csalodás után tudnak meglepetést okozni.
T6/T6 Plus, Element mega, T6 Max. Egyik se okozott élményt, max rossz emléket.
A Divoom Onbeat 500 viszont legalább okozott élményeket, az az árához és méretéhez képest valóban jól szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Thrustmaster TS -Pc bázis
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged