- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12705 üzenetére
Ne értsd félre, nem azért írom le a tapasztalataimat, hogy meg győzzelek, tudom, hogy nem kedveled a Tronsmart cuccokat
Csak eddig pozitív a benyomásom ezzel az UE-nal, így a flip5 -tel összeengedve meg pláne. Igaz, hogy kell dolgozni az EQ-val (nem is mindegy, hogy milyen) rendesen. Én pl. a hangolást azzal kezdem, hogy a samu telón az Adapt Sound-al eleve erősítem a magas, de van, hogy a magas és közép hangokat is, és ezután tolom rá a letöltött EQ-t! De eleinte még a samu teló EQ-ját is bevetettem, egyszerre két EQ-val dolgoztamTudom, hogy soha nem lesz olyan mint egy Motion+, Tribit Max Sound vagy Dockin stb. de egy kis (nagy) állítgatással/hangolással azért ott a fény az alagút végén, még ha ez a UE nem is fogja elérni soha
...de jó minőségű zenével etetve (inkább elektronikus, pláne mélyorientált) simán tartotta a lépést a flip5 -tel, sőt egy két muzsikánál sokkal de sokkal teltebb volt a hangja
Ezek után egy kicsit csodálkozom, hogy mennyire le van húzva itt a totyikban, mivel ok kicsit "melós" ez a cucc, de az itthon forgalmazott BT hangszórók között, nem győzőm hangsúlyozni, hogy "kategóriájában és ár/értékben", teljesen vállalható
Neked kell megfeleljen, szerintem Oluvnál ez is egy videóig szerepelne.
Mondjuk Alan Ross-nál ott járt...van a YT-on egy videó, Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition vs. Anker Motion Plus and Flare 2
Sajnos gyenge az angolom, ha esetleg megnézed, légyszi írd már le, hogy mi a véleménye/tapasztalata az UE-ról, kíváncsi lennék...
Azt nagyjából leszűrtem, hogy a másik kettő jobb, de mégis mit mond az UE-ról?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- eBay
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest