- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát az a igazság hogy szerintem ilyen online videók alapján kár így előre leírni. Az biztos hogy lassan az enyém is megjön, és a Fine+ és Xtreme 2 ellen is helyt kell állnia. És majd a valós tapasztalatom teljesen biztosan le fogom írni. Nem fogok egyik márkát se preferálni, csak a natív teljesítményről és tudásról lesz szó.
Bár én szerintem ha Oluv és Alan is insteni a Motion Boomot, akkor tuti hogy nem lehet egy "Trash" Hangszóró. + Azért elég sok elégedett vásárló van már ahhoz hogy ez egy mellé lővés legyen.
Azért tegyük hozzá harmad árban megy mint egy Xtreme 3, és a 45E forintos ár nem reális, mert az alatt jóval olcsóbban is megkapod ezt a hangszórót.
#12483hkari
Igen, a beszámolás nem marad el. Már a Xtreme 2 tulajdonos is be van zsongva, mondtam neki uton van felém a JBL Killer megint.
Azért már az is jó teljesítmény ha az Anker a Dockin meg tudja fingatni, nyilván azért a teszt előtt csinálok egy bejáratást.
Majd írok, ha kezembe a Motion Boom. Szerintem most mindenki erre kíváncsi, kíváncsi vagyok lesz-e Tronfosztás.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest