Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz makoss #11943 üzenetére

"... csak antennás, (nem az a korosztály) ... "
    Mi az, hogy nem játszik? Ha nincs net, akkor O.K. de ha meg van, akkor "bűn" nem interneten hallgatni rádiót. Nálunk a családban sokáig ennek az elődje szolgált a konyhában. Igaz van FM rádió is, de ha megoldható, akkor sokkal inkább a netről ...
    Ugyanúgy megvannak ott is a "földi" rádiók - nem ritkán sokkal jobb minőségben - viszont van millió egyéb tematikus csatorna. Szépen beállítod őket a memóriába, és a szülők azt se fogják tudni, hogy melyik szól, csak max. azt érzékelik majd, mennyivel jobb.
    Nagy kár, hogy a külföldi rendelés nem játszik, mert az amazon-on még nagyobb a választék.
    "B-terv" a micro-hifi - ahogy Gixxer88 is írta - de azok általában drágábbak, és több helyet foglalnak (nálunk pl. a konyhában nem igazán lett volna helye)

#11945 carl18
    " ... több terméket fognak EU raktára felhalmozni." - már nincs olyan, hogy "EU raktár" pontosabban van, csak értelme nem sok. Ugyanúgy rárakódik az Áfa. Én nem egy olyan terméket találtam, ami már Kínából olcsóbb (az ára ua. de mivel a szállítás kintről 0$ ...) mint az EU-s raktárból. Pedig úgy rémlik már ebben a topic-ban is írtam erről ... na, mind1 :)

" ... a "60" watt kérdőjeles mennyire helytálló?" - szinte biztos, hogy semennyire. Nekem az ilyen dolgok, meg a "színes szagos" promó képek - amik köszönőviszonyban sincsenek a valósággal (itt most az általad említett porvédőre gondolok) - nagyon el tudják venni a kedvem a vásárlástól.

" ... pár napja ránéztem Oluv Switcher oldalára úgy láttom megszűnt."
    Na, akkor ezért nem találtam én sem. :(((

" ... Oluvnak se úgy megy a szekkér ... "
    Nem hiszem, hogy gondjai lennének. Csupán annyi, hogy a fizetős vendégeinek (Patreon) tolja a tartalmakat. A nyilvános YT csatornáját csak amolyan reklámnak használja.

• Sys85

veterán

válasz makoss #11943 üzenetére

Akkor viszont érdemesebb mikrohifik felé kacsingatni.
    A legtöbb bt-s,fm rádiós,usb-s,kijelzős,a legtöbbön van programgomb az eltárolt rádióállomásokhoz is.Wifi is akad párban,de ehhez a funkcióhoz jobban zsebbe is kell nyúlni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés