- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard! #11694 üzenetére
Ez alapvetően jó hír, de nem tudom láttátok-e (hallottátok-e) a Mester legújabb videóját. A már jól bejáratott tesztmuzsikája segítségével fedezett fel egy nem épp komoly, de azért hallható hibát a Boost és a Boom esetén (a Motion+ nem érintett).
Mint Boost tulaj, meg tudom erősíteni a hallottakat.
Írtam is a support-nak, és jött a válasz, hogy ... "For your concerns about the sound performance, after checking with our engineer, please note different speakers will have different bluetooth solution and different sound design. Normally the Boost speaker and Motion Boom speaker have stronger bass than Motion+ speaker, so the bass performance while playing music will be difference."
Erre én kb. annyit írtam vissza, hogy ne vicceljünk már! Lehet itt akármilyen szipi-szupi mély kiemelés, ha a vége egy ilyen meglehetősen fura hangzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest