Hirdetés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
csiga8
üzenetére
Ezt a HW-T450-et (a link-ed nem működik) most ~50e Ft körül megkapod. Ennyiért szerintem egy jó vétel. Érdemes elolvasni az első értékelő véleményét. Idéznék belőle: "Egy 20 m2-es nappalit nagyon szépen telt hangokkal tölt be. A mélynyomón szabályozható a basszus mértéke, kinek-kinek ízlése szerint. Röviden: sokkal többet kaptam, mint amire az ára alapján számítottam ... "
" ... sőt 100K alatt nem érdemes hangprojektort venni." - aki ilyet mond, annak biztosan mások az igényei (és esetleg az anyagi lehetőségei) mint Neked. Sőt, az ilyen valószínű a TV-det is lesajnálná.
"Ezek szerint még olyan sincs hangminőségben egy bluetoothos hangszóró ... "
Ezt épp nem mondanám, de ha mondjuk veszel egy Harman/Kardon Go + Play (használtan vagy "okosban", mert most úgy nézem eléggé felment az ára), akkor az jól fog szólni, de ha ne adj' Isten csúszik a hang a képhez képest (ezért írtam, hogy a bt. nem erre való), akkor a hajadra kenheted a szuper hangzást. Plusz egy bt. hangszóróban ott lesz az akksi, ami előbb-utóbb - mivel "statikusan" használod - meg fog dögleni. A sztereó tér sem lesz olyan, mint egy soundbar-nál.... de majd jönnek a többiek is (remélem), aztán vagy megerősítik amit írtam, vagy ajánlanak neked valami "tuti" bluetooth hangszórót TV-zéshez

Esetleg vm. "könyvespolc" hangszóró (kábeles összeköttetés, de van bt. is): Edifier R1280DB, Wavemaster Cube Mini Neo Bambusz
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Pánik a memóriapiacon
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Érintő képernyős Dell Latitude 5547 (4. gen.i7, 2 GB Radeon VGA, 240 SSD ,16 GB) olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Zenbook S 16 UM5606WA 16" 3K OLED Ryzen AI 9 HX370 890M 32GB 1TB IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest