Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Maxxa01
üzenetére
Hááááát.
Saját tapasztalat, én próbáltam a Motion+-t egy viszonylag csendes suvban, hát nem voltam elájulva tőle, otthon imádom hallgatni, mindenre elég, de egy autóban...
Oda vmi nagyon bika cucc kellene, az meg nem olcsó.
Nagy a menetzaj, plusz Sok a kárpit, ergo nincs reflexió, nem tud sehonnan visszaverődni a hang.
Puha felületre rakva ráadásul még a passzív membrán rezonációit is elnyeli az ülés, szőnyeg.Nem hiába vannak az ajtóba csavarozva, ahol az ajtó (is) adja az akusztikát.
Persze ez csak az én véleményem, lehet más mást fog mondani, de nekem még a gagyi gyári rendszerem is jobban szól a kocsiban, mint egy Motion+ pl.
Persze, ha nem megoldható máshogy, én megértem, hogy szükség van rá. Viszont akkor, ha teheted, próbáld ki a kocsiban, mielőtt megveszed.
Új hozzászólás Aktív témák
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Playseat Evolution Pro - Red Bull Racing ESPORTS kiadás - akár karácsonyra!
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest