- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Maxxa01 #10871 üzenetére
Hááááát.
Saját tapasztalat, én próbáltam a Motion+-t egy viszonylag csendes suvban, hát nem voltam elájulva tőle, otthon imádom hallgatni, mindenre elég, de egy autóban...
Oda vmi nagyon bika cucc kellene, az meg nem olcsó.
Nagy a menetzaj, plusz Sok a kárpit, ergo nincs reflexió, nem tud sehonnan visszaverődni a hang.
Puha felületre rakva ráadásul még a passzív membrán rezonációit is elnyeli az ülés, szőnyeg.Nem hiába vannak az ajtóba csavarozva, ahol az ajtó (is) adja az akusztikát.
Persze ez csak az én véleményem, lehet más mást fog mondani, de nekem még a gagyi gyári rendszerem is jobban szól a kocsiban, mint egy Motion+ pl.
Persze, ha nem megoldható máshogy, én megértem, hogy szükség van rá. Viszont akkor, ha teheted, próbáld ki a kocsiban, mielőtt megveszed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Gombászkönyvek egyben
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest