Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
djfantom
üzenetére
Szerintem mást értünk a hordozhatóságon. Nekem már az Anker is túl nagy ahhoz, hogy folyamatosan nálam legyen. Oké, viszem nyaralásra, de nem viszem magammal pl. bringázáskor. (Szerintem az amúgy is elég nagy taplóság, mikor biciklivel, strandon, parkban üvölt a zene a hangszóróból...
) A kisebb earfun már az a kategória, amit kb. bármikor bárhova vinnék, mert a mérete és a súlya miatt megtehetem/megtehetném.
A vifa-k nagy része pont nem az utóbbi hordozhatóságra lett kitalálva, azok kb dizájnelemnek is elmennek, nem pedig arra valók, hogy ide-oda rakosgasd, vagy vidd magaddal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- általános iskolai rendszergazda
- Mobil flották
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
- Dell Precision 7770 17,3 FHD Laptop,i7-12850HX,32GB DDR5,RTX 3000 12GB,1TB,100% akku,NBD gari 2026ig
- 1db pixelhiba vagy hasonló - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- Aquacomputer szűrő beépített csapokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) A kisebb earfun már az a kategória, amit kb. bármikor bárhova vinnék, mert a mérete és a súlya miatt megtehetem/megtehetném.