- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát én még pár éve hittem a Marketingnek, és adtam egy esélyt a Tronsmart Element T6 nevü hangszórónak. Hatalmas csalodás volt, a Divoom Onbeat 500 köröket vert rá.
Sehogy se tudtam megbarátkozni a hangjával, a mélyeket túltolták de 80-100% között a mélyek torzak, és mélynek sem nevezném csak egy torz brummogásnak ami számomra élvezhetetlen volt. A Közép-magas tartomány meg emlitésre se méltó. Arra jó hogy valami orditson a háttérbe, De zenét hallgatni sose hallgattam rajta.
És a fejemet fogom mikor árukeresőn irják az emberek a véleményeket "Full Bass" Stb. A Dockin D Fine rendelkezik "Full Bass-al" A Tronmart csak brummog, azt is torzan.Haverom berendelt egy Tronsmart Megát, de na kevesebb volt a basszus mint a T6 esetében. De Annak a hangja ilyen szotyadt kásás volt, szó szerint borzalmas. Tavaly vásárolt egy T6 plus modelt ( Nyilván a youtube ajánlások alapján) Jobb mint a Sima T6 de a basszus még mindig torz és a hangja se az igazi.
Igy mióta megvolt saját tapasztalatom a Tronsmart márkával azóta nem igazán próbálkoztam újra. Nem mondom ezért az árért nem képvisel rossz ár-érték arányt egy kinai hangszóróhoz képest.
De én mondjuk zenét is szoktam hallgatni, és arra már kevés a tronsmart márka.Dockin D Fine, Earfun Go, Oluv véleményezése alapján vásároltam az utobbi darabokat. És tényleg ezeken már van zenét hallgatni, A Dockinnak olyan dinamikus a hangzása. Az Earfun és méretéhez képest nagyon jól szól és még olcsó is. És ezek a hangszórók nem csak arra mentek rá legyen mély, oszt jó napot. A " H@lye gyereknek úgy is csak azt kell"
Este lefekvés ellőtt az Earfun Go-t megharcoltattam a JBL Charge 2+ ellen. És a JBL Hangja üres volt az Earfun-hoz képest, pedig a Charge 2+ nagyobb és sokkal drágább is volt akkoriban.
Ezért akartam inkább oluv által ajánlott hangszórót vásárolni, nincs kedvem venni valamit aminek szar a hangja és aztán visszaküldeni lecserélni. Ez a Zsákbamacska elég fárasztó ám, Oluv meg elvégzi a válogatás és a nézzőire már csak a vásárlás maradt.Igy vissza gondolva mennyi pénzt hozhatott a Dockinnal, Earfunnak.
Mert Oluv videói előtt senki se ismerte a Dockin márkát, Oluv miatt hivják Xtreme killernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest