Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Ez inkább olyan valami, mint nekem a stabilizátor pálca csere a kocsin.
2 hétig agyaltam rajta, hogy neki álljak-e, aztán végre neki álltam, meg volt fél óra alatt mindennel együtt, aztán jót röhögtem magamon, hogy mi a franctól fostam ennyire
(Nem vagyok autószerelő)
Az akksi csere is ilyesmi lehet, sokkal könnyebb , mint gondolnád, csak nehéz nekiállni.
Ne feledd, hogy a profik is attól profik, hogy többször csinálják ugyanazt, és már van tapasztalat, rutin vele, egyik se az anyatejjel szopta magába a tudást, hanem sok szíváson, meg gyakorláson keresztül.Szabó Péter percek vége
Úton van a másik, a jelenlegi nem működik, uh nincs veszteni valója, egy jó kis kaland lesz
A cserélhető akksis speakerek meg még azért messze vannak, főleg úgy, hogy a világ évek óta a beépített akksis termékek irányába megy a könnyebb tervezés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, számla, 6 hó gar - több db
- Kiváló állapotban lévő Honor Magic 7 Pro okostelefon eladó, ajándék tokkal
- Új Garmin Venu 3S - rózsa krémarany - bolti ár 2/3-án
- Lenovo IdeaPad 510 laptop
- GAMER PC - RTX 3090 24GB/I7 11700K/32GB DDR4/2TB SSD/750W GOLD/
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A cserélhető akksis speakerek meg még azért messze vannak, főleg úgy, hogy a világ évek óta a beépített akksis termékek irányába megy a könnyebb tervezés miatt.