Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
ezzel egyetertek, sot, ugyemlekszem irtam is feljebb, hogy egyaltalan nem fontos, hogy pl tudjon vilagitani.
neztem osszehasonlitast az XB72 es a PG10 kozott, osszegezve a partybox 100al :XB72 valahol a partybox 100 korul(alatt) lehet kategoriaban, de nincsbenne aksi
PG10 meg kicsit kevesebbert, mint az XB72 ad aksit is. csereben tuti, hogy erezhetoen szarabbul szol.igy az XB72 lenne a fasza, de akkor meg mar +12 ert ottlenne a partybox 100, ami aksis, es kevesebb giccset kell kifizetni benne. persze ez mar boven felul van a kiindulasi maxnal, de ha tudna menni bypass modban, hogyha van 220, akkor ne hasznalja az aksit akkor sem, ha bevan dugva, akkor erdemes lehet elgondolkozni rajta, foleg, ha le lenne akciozva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest