Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
Sztem, de ez csak az én véleményem, hogy ha nem fontos akkor hanyagold a bt-n kívüli csiricsáré technikákat a hangfalban, gondolok itt világítás, CD, scratchpad és egyéb cuccok, mert felesleges értékképzők így kevesebb pénz jut a tényleges hangra, mert más kiadásokkal is számolniuk kell. az összes "médiás" hangfal iszonyat szarul szólt a kategóriatársaihoz képest. biztos van kivétel és nem is sokat hallottam, és azért is mondtam, hogy ez az én véleményem.egyebként nyilván jbl és társai rendesen túl vannak árazva de azért azt nem lehet ráfogni, hogy szarul szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, Intel Core i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB)
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest