- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Persze bármibe lehet akkut cserélni, némi hozzá értéssel.
Én is elkezdtem otthon tanulgatni és netten láttotakból.
Egy Charge 2+ tavaly támasztottam fel. Kicsit kokány megoldás, itt nem csak akkut kellet cserélni. Hanem egy olcsó kinai 80 ft-os töltő elektronikát is beforasztottam. A töltés része se volt jó, most meg ha a akku elöregszik. Egyszerüen belepatintok egy másik 18650-es cellát és igy időtálló/javitható.
"ideális lenne ez a laptop szerű felépítés." +1 ennek én is örülnék. De a gyártoknak is el kéne magyarázniSajnos a tervezett elavulás végett nem is figyelnek erre a gyártok. A Charge 2+ például egy mukott nem szól ha akku nélkül kapcsolom be.
Szóval annyira nem nehéz kicserélni
Sajnos a JBL is úgy van vele az adott időre kiadd egy hangszórót, aztán hogy azzal mi lesz 5 év múlva már senkit se érdekel
Egyik haverom 2015-ben 55E forintért vásárolta a Charge 2+. Jó hangszóró tény, de hogy ennyit nem ér az holt biztos
Dockin mellet használom ha a hordozhatóság is számit, amúgy teljesen korrekt a hangjaA Dockin is ahogy észrevettem hiába használja az ember töltöről, attól függetlenül az akkuból nyeri az energiát. Igy nem szabad folyamatosan sokat töltön hagyni, mert gyilkolja a cellákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Napelem
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest