- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #7550 üzenetére
Hát persze biztos jó a minirig 3, de azért nem rétegtermék. Én nem adnák egy fél kilós hangszóróért 50E+ magyar forintot annyit nekem nem ér. Itthon van rendes hifim, akkor már annak a felújitására/restaurálására költeném.
A Dockin is hordozható, csak hát hol használja az ember és mire az itt a fő kérdés. Sokat számit az elhelyezés ahogy én rájöttem, a sarokba sokkal jobban visszajön a mély hang.
Amire nekem kell elég, azért tény nem kicsi van súlya is de legalább jó a hangja. Én szerettem a basszust, szóval jó ha tud mély hangokat.Még igy ma felkelve hallgattam 20 percet, de hirtelen úgy érzem minek vettem mert 1 óránál többet nem hallgattam mióta meg van
MIndenkinek más az igénye, hogy oluv is változtatja a döntést nyilván az új termékeket is el kell adni. Lehet azóta vannak jobban is a piacon mint a D fine. De ettől függetlenül ez még most se rossz vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borderlands 4
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest