Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trop
kezdő
válasz
Ati1979
üzenetére
Nyáron rendeltem 55-56k között jött ki. Nekem szimpatikus az app (nem rég jött rajta 1 update pár változással) van pár megszabott equ hozzá, de egyénileg is tudod állítgatni. Kikapcsolni kitudod telóról, de bekapcsolni csak minirigen keresztül tudod. Van rajta még lejátszási listák, amikkel jó betudod járatni a kicsikét.
én is csak az 1.1-ben gondolkodtam csak még nincs rá keret, de a későbbiekben elengedhetetlen lesz. Nekem a piros tetszik, de sajnos nem volt raktáron így fekete maradt.
ui: Ma még utoljára 20 fonttal olcsóbb a weboldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én is csak az 1.1-ben gondolkodtam csak még nincs rá keret, de a későbbiekben elengedhetetlen lesz. Nekem a piros tetszik, de sajnos nem volt raktáron így fekete maradt.