- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Sz4bolcs #6961 üzenetére
Van saját fóruma.
Persze van különbség, de nagyon jól kiegészítik egymást.
Az M4-en a bass-t nem is nagyon használom.Én összekábeleztem őket egyik a bal másik a jobb oldal.
Wifi-n ritkán hallgatom mert ott spotifyben nincs eq én meg beszereztem egy frankó eq programot, azzal hallgatás közben akár belövöm.
A hangerőt meg mivel olyan átalakítóm van külön hangerővel tudom szabályozni tv nézésnél. Mondjuk a tv-s távirányítóval is működik. Be tudom állítani hogy egyszerre szóljon a tv hangszóró és a két cucc. 3 in 1 :-)
És ugye tv-n is van spotify
A hangerőre
M4 maxra? Ha én felraknám átjönne a szomszéd pedig Hifivel szoktam nyomatni a hangerőt. Nem mini Hifiről beszélek :-)
Múltkor voltak nálam hallgatni M4-et mutattam, kb fél hangerőnék nem nagyon halottuk már egymást. Igaz a spotify-n maxon volt talán.
Nekem az M3 a hangfal tetején van az meg a szekrényen azt csak bekapcsolom ritkábban állítgatom. M4-et meg tv-t állítom hozzá. De mostanában sokszor csak az m4 megy. Pl élvezem, hogy fürdőszobában borotválkozás közben milyen állatul szól ahogy visszaverik a falak. Vagy erkélyen csak fogom és kiviszem a másik szomszédok nagy örömére. :-)
Külsőre melyik tetszik jobban? Egészében szerintem az M3 jobb igazi retro feeling, de az M4-nek meg az előlapja szebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Hobby elektronika
- Wise (ex-TransferWise)
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest