- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Grande Ale #6639 üzenetére
Szia,
kicsit görgess vissza, van pár ajánlott szerintem.
A GGM szerintem a hordozhatósággal nem össze egyeztethető
Best buy még a Doss Soundbox XL, de az nagy kicsit, meg kocka, uh nem igazán hátizsákba való.Én most rendeltem meg a Tribit Maxsound Plust, pont a hordozhatóság, tiszta hang, vízállóság miatt, de kb. az összes Tribit ajánlott.
Ha JBL, akkor talán FLIP 4, de a JBL-ek eléggé túl vannak árazva, vagy a többiek tudnak hasonló, vagy jobb minőséget olcsóbban.Hazai, vagy külföldi rendelés is játszik?
szerk.
...látom, közben rá is találtálItt össze tudsz hasonlítani egy csomó speakert, meg nézegess YT teszteket, rengeteg ilyen összehasonlító, meg ajánló videó van, hogy az adott öszegért mi ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Express iPhone Szerviz 6 hónap garanciával, saját futár, ingyenes tisztítás és ajándék fólia
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- EPSON TM-T20III (012) Ethernet Blokknyomtató
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest