Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Grande Ale #6639 üzenetére
Szia,
kicsit görgess vissza, van pár ajánlott szerintem.
A GGM szerintem a hordozhatósággal nem össze egyeztethető
Best buy még a Doss Soundbox XL, de az nagy kicsit, meg kocka, uh nem igazán hátizsákba való.Én most rendeltem meg a Tribit Maxsound Plust, pont a hordozhatóság, tiszta hang, vízállóság miatt, de kb. az összes Tribit ajánlott.
Ha JBL, akkor talán FLIP 4, de a JBL-ek eléggé túl vannak árazva, vagy a többiek tudnak hasonló, vagy jobb minőséget olcsóbban.Hazai, vagy külföldi rendelés is játszik?
szerk.
...látom, közben rá is találtálItt össze tudsz hasonlítani egy csomó speakert, meg nézegess YT teszteket, rengeteg ilyen összehasonlító, meg ajánló videó van, hogy az adott öszegért mi ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest