Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Másik küldetés
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Ez off téma de nem találtam bluetooth fejhallgató topikot, szerintem itt vannak olyan fórumtársak akik tudnának segíteni
Adott egy samsung smart tv, amiben van bluetooth. Ezen keresztül lehet hozzá fejhallagtót csatlakoztatni. Viszont sok helyen olvasom hogy a "olcsóbb" kategóriás fejhallgatókkal késés van a kép és a hang között.
Ha itt valaki keresne olyan bt hangszórót amivel szinkronban lesz a hang a képpel akkor mit ajánlotok? (20 000 huf alatt)
Valyon az apt-x kompatibilis fejhallgató garantálja hogy nem lesz késés? Esetleg milyen más szabvány definiál olyan technikát ami kiküszöböli a késést?
Mikor ti bt hangszóróval néztek filmet akkor tapasztalható a késés( latency). Esetleg van itt olyan akinek van bt képes tv-je és apt-x kompatibilis hangszórója.
Jelenleg egy olyan fejhallgatót találtam ami benne van az árkategóriában és támogatja az aptx-et.: Astrum ht 410
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3040 Micro PC Windows 11
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi