- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Ez off téma de nem találtam bluetooth fejhallgató topikot, szerintem itt vannak olyan fórumtársak akik tudnának segíteniAdott egy samsung smart tv, amiben van bluetooth. Ezen keresztül lehet hozzá fejhallagtót csatlakoztatni. Viszont sok helyen olvasom hogy a "olcsóbb" kategóriás fejhallgatókkal késés van a kép és a hang között.
Ha itt valaki keresne olyan bt hangszórót amivel szinkronban lesz a hang a képpel akkor mit ajánlotok? (20 000 huf alatt)
Valyon az apt-x kompatibilis fejhallgató garantálja hogy nem lesz késés? Esetleg milyen más szabvány definiál olyan technikát ami kiküszöböli a késést?
Mikor ti bt hangszóróval néztek filmet akkor tapasztalható a késés( latency). Esetleg van itt olyan akinek van bt képes tv-je és apt-x kompatibilis hangszórója.
Jelenleg egy olyan fejhallgatót találtam ami benne van az árkategóriában és támogatja az aptx-et.: Astrum ht 410
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest