Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Ez off téma de nem találtam bluetooth fejhallgató topikot, szerintem itt vannak olyan fórumtársak akik tudnának segíteni
Adott egy samsung smart tv, amiben van bluetooth. Ezen keresztül lehet hozzá fejhallagtót csatlakoztatni. Viszont sok helyen olvasom hogy a "olcsóbb" kategóriás fejhallgatókkal késés van a kép és a hang között.
Ha itt valaki keresne olyan bt hangszórót amivel szinkronban lesz a hang a képpel akkor mit ajánlotok? (20 000 huf alatt)
Valyon az apt-x kompatibilis fejhallgató garantálja hogy nem lesz késés? Esetleg milyen más szabvány definiál olyan technikát ami kiküszöböli a késést?
Mikor ti bt hangszóróval néztek filmet akkor tapasztalható a késés( latency). Esetleg van itt olyan akinek van bt képes tv-je és apt-x kompatibilis hangszórója.
Jelenleg egy olyan fejhallgatót találtam ami benne van az árkategóriában és támogatja az aptx-et.: Astrum ht 410
Új hozzászólás Aktív témák
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest