Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Udv!
Mindig szóba jon az uzemido
En cirka 2 honapja napi szinten hasznalom a Blitzwolf BW-AS2-est. Nos, minden reggel cirka 6-tol (vagy elobb) olyan 10 korulig hallgatom rajta a reggeli radiomusort. Mivel muhelyben dolgozok, zajban, ezert tobbnyire maxon megy, neha persze lejjebb veszem, reklamok alatt, de nem mindig van alkalmam persze nyomkodni. Igy a masodik nap rakom toltore... Azaz durvan 7-8-9 orakat megy egy toltessel. Hozzateszem, en kabelen hasznalom a pottelefonommal, nincs ertelme bluetooth-on osszekotnom, azt csak otthon!
Szerintem ez eleg jo
A mély az teljesen jo, igaz a nagy zajban es beszedet hallgatva (tehat nem Iron Maident) nehezen jon ki
A decemberi ~12 ezres arat bosegesen megerte, ujra ezt vennem. Nekem/szerintem a Sony XB30-nal jobb valasztas!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LED világítás a lakásban
- AliExpress tapasztalatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest