Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

sziasztok, vettem egy denon envaya mini-t (dsb-100, tehát a régi), és
    mivel ebayen vettem, az eladó jelezte, hogy az aksija csak 2 órát bír (ami valójában 53 perc fél hangerőn), de nem gond, mert sima 18650-es li-ion van benne. Most tervezek venni bele egy minél nagyobbat, kérdésem, hogy szerintetek a nagyobb kapacitás, vagy a nagyobb leadott áram preferált-e. felvesz-egy ilyen erősítő nagy áramot?
    van 3000mAh (20 A), és 3500mAh (6,3A), melyik a javasolt? én az előbbit gondolnám...

más: néha, de tényleg nagyon ritkán, bizonyos zenék, bizonyos felütéseinél berecseg. ez sima túlvezérlés, vagy lehet elektronikai baj, esetleg a hangszóró (pl repedt membránszél)? ez utóbbi úgyis kiderül, ha szétszedem... esetleg a gyenge aksi az oka, hogy kevés az áram neki? (hiába van töltőn, ha az akku nem tud elegendő áramot leadni egy-egy dinamikai csúcsnál). hm?
    előfordul ilyen, ez tipikus jelenség?

nagyon szépen szól amúgy, tényleg teljes a hangja... és a mérete is még elfogadható (amire kell..). gondolkodom, hogy veszek mellé egy párt, h sztereoban szóljon. ha pl nagyobb hangra, nagyobb zenére van szükség egy "kitelepüléskor" vagy erre érdemesebb inkább egy 250-est ugyanabban az árban? (kb 20e Ft) . ha már tényleg nem tudok mit venni a pénzemen? két kicsi vs. egy nagy... :F
    vagy két kicsi + egy BT sub alá... csak így már nem hinném, hogy össze lehet linkelni őket, max Y-kábelekkel/35mm jack, kérdés, hogy a 2 egyforma denon összeállna-e így sztereóba)
    üdW

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés