- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
7Heads Drago #5450 üzenetére
Hát minden esetre a Tronsamrt se rossz, nekem Január óta van még és állja a próbát, tartósnak tartós.
Egy a gond hogy nem jól állították be a hangját, túl sok a mély és hajlamos a torzításra, főként kimaxolt hangerőn. De egy JBL-ben sincs más hangszóró mint a Tronsmartban tudtommal.
De a Divoom mint ha úgy rémlene német márka, minden esetre legalább az nem torzít. Nagy árkülönbség nincs a Trons és a Divcsi között. Valahol még a Tronsmart drágább és mint a DivoomMikor elsőnek hallottam a T6-ot én se voltam elégedett a hangjával. Utána kicsit bele lett járatva és megszoktam a hangját, azóta meg el vagyok vele. Néha-néha ha szükség van kihangosításra jól jön
Nem rég vettünk fel új tánc videót, ott is megfelel kihangosításra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PS4 (FAT) CUH1116A alkatrészei eladók
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest