- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Rap, Hip-hop 90'
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátésum
aktív tag
Na, akkor kicsit bővebben a Sony XB20-ról:
Külső:
Az első dolog, hogy igen jó minőségű az anyaghasználat, igényesen össze van rakva, bízom benne, hogy tartós lesz. Külön öröm, hogy a fröccsenő víz nem árt neki. A nagyobb tesóival ellentétben, ezt USB-vel lehet tölteni, ami szerintem előny. Először feketét rendeltem, de mivel az később érkezett volna, megrendeltem a kéket. Kicsit féltem a színtől, de nem harsány, még örülök is, hogy ez lett. Van súlya, de egész kompakt. A gombok is igényesek, a világításuk is jó.
Hang:
Na, ez tényleg már az első bekapcsolás után reménykeltő volt. Én nem gondoltam volna, hogy ilyen eszközből képes ilyen minőségű hang kijönni. Nyilván nem ezen fog minden hang tökéletesen kivehetően hallatszódni, de igen tisztán szól. Ami nekem az általam meghallgatott néhány ilyen hangszóró esetén zavaró volt, hogy a basszus miatt feláldozzák a többi hang tisztaságát. Itt a basszus inkább természetesebb, kevésbé hangsúlyos. Cserébe a közép és magas tartományok sokkal tisztábban szólnak (főként metalt hallgatok, de kipróbáltam más stílusú zenével is). Filmet is próbáltam vele, és élvezhező abszolút.
Először egy TDK LoR A28-at rendeltem. Amikor azt bekapcsoltam, kicsit megijedtem, hogy akkor ez lesz egy darabig a hangszóróm, mert az - annak ellenére, hogy majdnem ugyanennyibe kerül, meg sem közelítette ezt a minőséget (felépítésben mondjuk kb. ugyanilyen jó). Sokkal laposabban szól az egész, egyszerűen nem egy kategória. Én otthoni felhasználás szempontjából kicsit túlzásnak tartok túl drága hangrendszereket beépíteni, lehet, hogy kevésbé vagyok igényes más szerint, de ez a kis hangszóró messze felülmúlja az elvárásokat (amiket persze az ilyen eszközök felé támaszt az ember). Több, mint tíz év hangosítási tapasztalattal tényleg meglepődtem, hogy miből képesek élvezhető hangot kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Terminator 2D: NO FATE - Amit a játéktól várhatunk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AOC 27" 27G2U Full HD 144Hz monitor eladó!
- LG 28bk550Y 28 colos Full HD monitor eladó! Jótállással!
- Eladó 1250W/1800W/2000W Tápegységek próbagaranciával! Posta ok!
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest