Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
otoaak
tag
válasz
Krill77
üzenetére
Nem teljesít jobban, munkatársam rendelt D finet és beigazolódott amit sokan felhoztak a calvinetjunkies összehasonlító videó alatt, az xtreme hangerőben és hangzásban is jobb csak frissítés után resetelni kell az xtremet ez maradt el a calvinet videóban nekem is rossz volt reset nélkül rá se lehetett ismerni szinte, de reset után már nincs gond. Azóta ráadásul már 2 frissítése is volt az xtremenek én ugyan nem vennék újra xtremet de nem a hangzás, hanem az aksi probléma miatt (nálam is előjött valószínű gariztatni fogom).
Ár/értékbe így is sokkal jobb a D fine az xtreme messze nem jobb annyival, hogy megérje a +40k-t de ez az összes drágább bt hangfalra is áll.
Németországban MM-ben láttam beolit 15-öt az xtreme árában, a HK go is 100k alatt van mind a kettő nagyon jó de a D fine kinyírta a felső kategóriát nem éri meg többet költeni ha ilyen minőséget kapsz olcsóbban. De ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest