- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtx560unlock
csendes tag
nem pont erre gondoltam hanem hogy csúnyábbak az új modellek számomra hangzás terén semmi javulás nincs charge6 is kaphatott volna pl még egy magassugarzót legalább 2.1 be szólna ilyen dolgokra gondoltam pl űr is vicc ami Xtreme meg boombox közt van labdába nem rúg Xtreme... meg ez is hogy Xtreme akksirol csak 60-70w amit tud töltőről sokkal jobban szól (100w) akksirol alig alig szólj jobban mint egy charge tudom mert végig jártam egész szériát. Azt hogy állítva tudod használni okés bár nem szimmetrikus inkább kicsit banán formájuk van elég hülyén néznek ki állítva
egyenlőre maradnak jelenlegi hangfalaim nincs mire váltani pb ultimate , uboom X, charge5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Macrodroid
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Revolut
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest