- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Biztos tetszene mindenkinek a HK GO PLAY 3, de ez 1/3-ad annyiba kerül, azért vesszük ezt
Azért járunk ide a topikba, hogy ne kelljen megvenni a Médiában az első szembe jövő HK, vagy JBL speakert, és, aki veszi a fáradtságot, és utánaolvas kicsit, megérdemli, hogy fele, harmad áron találjon ugyanolyan jó hangszórót magának
Na a viccet félretéve nekem az outdoor nem sok plusz mélyet ad az indoor+ -hoz, ellenben a közép(beszéd , ének ) tartományt erősíti fel kicsit, ami Nekem az indoorban hiányzik kicsit, vagyis nagyon fátyolos. Nekem outdoorban valahogy "felélednek" a dalok, még ~50% hangerőn is. Viszont online rádiót hallgatni még az indoor is sok, nagyon búgnak benne Balázsék
Mondjuk ez a Motion Boomban is így volt, online rádióhoz EQ-t kellett váltani.Studio, indoor mód Nekem abszolút kuka.
A studio mód Nekem kb egy 10000Ft-os speaker érzését adja, valami szutyok Blitzwolf kaliberűt, nem tudom, ki a fene hallgatja azon az UboomX-et, meg egyáltalán akkor mindek vett UboomX-et ehhez
Az indoor kb 80%-ig halk, utána meg indokolatlanul hangos lesz, főleg a 80%-ig megszokott hangerő lépcsőkhöz képest.Én 3 éve Motion Boomon hallgatom ugyanezeket a számokat, Alan Ross EQ-val, előtte meg Motion +-on hallgattam ugyanezeket a számokat
, Nekem valahogy ez jött le eddig az elmúlt 2 napban, de kíváncsi vagyok, ki mit hall, hátha jönnek majd a többiek véleményei is, mert 1 vélemény nem vélemény, 2 vélemyény 1 vélemény, stb...
ggeleven
Hogy lehet kikapcsolni a fényeket? Nekem csak úgy sikerült, hogy feketére állítottam
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 4
- Anime filmek és sorozatok
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest