Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aprósólyom #19115 üzenetére
"Alan Ross régi tesztjében ... "
Nekem egy rövid ideig volt. Azt leszámítva, hogy vm. sw. (?) bug lehetett benne (mert kb. minden harmadik bekapcsolásra féloldalasan szólt) én annyira nem voltam tőle elalélva. Nem volt rossz, de méretéhez és súlyhoz képest nem szólt szépen. Hangosnak persze hangos volt, de kb. ennyi.#19114 carl18
"Sound XL elérhető áron simán vennék." – szvsz. eljárt felette az idő. Egy Soundcore Boom – még ha talán nincs is olyan hangos – de alapvetően sokkal élvezetesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest