- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
fery02 #18560 üzenetére
Igen nem buktál mert 7 éve megy végül is.
Azt kell nézni az alatt örömet okozott.Igen ha több hangerő kell jó az olyan hangszóró amibe van tartalék. Meg számít hova akarod, Dockin ilyen elegáns modern de kényes. Könnyen szedi a sérüléseket.
Azért hozzá teszem valakinek egy Bluetooth hangszóró 2 évet alig bír ki. Ha 7 évesen ennyit bír az akku azt mutatja van még abba szufla.
Sajnos 10-15 év egy Lítium akku élet tartalma maximum. Valami ilyesmi rémlik nekem.Dockin D Fine Evo is van nekik cserélhető akkuval.
Bluetooth 5.1 sbc Codec. Csak 150 euró ami már nem olcsó persze volt infláció és társai.
Azért a 120Usd jobban Megéri főleg ha számít a hangerő.
De erről írtam régen egy erősebb hangszóró fél hangerőn többet bír mint egy kisebb Max hangerőn.Néha írtam a Cégnek de nincs tervbe új hangszórót csinálni. A D fine evonak jönne egy rádiós verzió.
Még az Earfun tudna csinálni egy D fine méretű Boomboxot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest