- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na eljött a nagy nap!
Oda raktam a D Fine-t az Uboom X mellé végtére mi is tud.
Dockin 50% vs Uboom X Indoor+ 50% áhh valahogy basszus terén szó szerint más dimenzió. Terjedelmes mély és erős, hihetetlen erő szabadul fel az uboom X-be.
30-40% hangosabb is volt mint a Dockin, mondjuk úgy felmosta a Dockinnal a padlót.
Azért csak egy Boombox szintű hangfal a Earfun és Oluv munkája is benne volt.Aztán kis hangerő teszt, Dockin 100% Earfun Outdoor Mód 50% itt a Dockin kicsit hangosabb volt, Aztán Plus egy fokozat az Earfunon 55-60% és a hangerő egyenlő volt de az Earfun nagyon más szinten dübögött. Ég és föld a különbség már csak basszusok terén is.
Pedig a D Fine se semmi kategória, nem gondoltam ez a méretkülönbség ilyen szint lépés hozz majd.
Woofer Dockinba 2X65mm talán, az Uboom X 2X100mm.
A Liljon Get Lowot is ki tudja morogni az Uboom X.
Próbálgattam és azt a Harman Kardon fajta öblös mélyet vissza tudja adni az Uboom X.
Valami Brutális hangszóró ez, főleg az árához képest.Így azt mondom az Earfun valami nagy dolgot hozott létre.
A Dockin jelenlegi reális konkurenciája a 1,5-2,5kg (30 cm-s) kategória.
JBL Xtreme széria, Soundcore Boom 2 és X600 és társai, W-King X8-x10 és a saját méret szintje.Az Uboom X a következő szint mert van a szimplán nagy "Bluetooth hangszóró" utána a Next gen szint a Boombox. Az Earfun annak számít, szó szerint kegyetlen jól szól.
Itt a termék amiről álmodtam, nagy akku HK szintű basszus és megfizethető ár.
Ki mondom elégedett vagyok, és ha vigyázzok rá szerintem még sok évig hű társam lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged