- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Nekem is felmerült talán le sincs gyártva. Azt tudom németek már meg kapták stb. Én is úgy gondolom valami nagy dolog van a háttérben eltűnt az Uboom X készlet. Mert Oluv se lett a háttérbe csak amit az Earfun mond neki.
Sajnos én is úgy gondolom hogy ebből nem lesz térnek közel jövőbe. Esetleg valami gyártási hiba miatt hívtak vissza készletet? Vagy valami nagy vezér utólag meg gondolta magát hogy az Early Bird ár még is csak túl kevés.Én is várok még 1-2 hetet de az se jó jel az Earfun türelem helyet vissza utalja a pénzt ami azt takarja ők is tudják ebből nem lesz hangszóró közel jövőbe.
Ez a indulás elég gyenge lett persze a német szállítások. A Dominik videós lengyel és ő is meg kapta már. Esetleg lehet régió alapján nézzik ki kapjon és ki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen notebookot vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest