Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Nekem is felmerült talán le sincs gyártva. Azt tudom németek már meg kapták stb. Én is úgy gondolom valami nagy dolog van a háttérben eltűnt az Uboom X készlet. Mert Oluv se lett a háttérbe csak amit az Earfun mond neki.
Sajnos én is úgy gondolom hogy ebből nem lesz térnek közel jövőbe. Esetleg valami gyártási hiba miatt hívtak vissza készletet? Vagy valami nagy vezér utólag meg gondolta magát hogy az Early Bird ár még is csak túl kevés.
Én is várok még 1-2 hetet de az se jó jel az Earfun türelem helyet vissza utalja a pénzt ami azt takarja ők is tudják ebből nem lesz hangszóró közel jövőbe.
Ez a indulás elég gyenge lett persze a német szállítások. A Dominik videós lengyel és ő is meg kapta már. Esetleg lehet régió alapján nézzik ki kapjon és ki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/256 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Komplett PC - GTX 1080 , i7-7700, 32 GB RAM, 750 GB SSD, 1 TB HDD
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 Ti 8Gb/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 8Gb OC/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest