Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
carl18
üzenetére
Igen, ezeket a termékeket már nem mérnökök tervezik, hanem kontrollingesek a marketingesekkel karöltve. Akkor örülök, hogy az első szériás jött össze egy húszasért. A többire (LDAC kodek, BT 5.2 stb.) meg ott lesz a Fiio Q15, ami úgyis mindig nálam van ilyenkor a füles miatt. És arról aux.
Meg arra is gondoltam, ha majd szétszedem, mert aksit kell cserélni benne, akkor megpróbálkozok némi akusztikai csillapítóanyaggal Már csak a játék kedvéért is.#17655<Adamsky> Ilyen formában még nem A-B teszteltem, de majd. De ne kezdjünk ilyen végeláthatatlan vitába, hogy két kábel közti különbség létezik-e, meg hasonlók, mert pro és kontra sokan égtek már máglyán emiatt
, de ha belegondolsz, egy pc tele van mindenféle interferecniákkal, zavaró jelekkel, elektromos zajjal, (már csak a kapcsolóüzemű táp miatt is, ami biztosan nem akusztikai szempontok szerint szűrnek), szóval egy pc alapvetően nem zenélésre kitalált célhardver. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, de ha belegondolsz, egy pc tele van mindenféle interferecniákkal, zavaró jelekkel, elektromos zajjal, (már csak a kapcsolóüzemű táp miatt is, ami biztosan nem akusztikai szempontok szerint szűrnek), szóval egy pc alapvetően nem zenélésre kitalált célhardver. Szerintem.