- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
carl18 #17654 üzenetére
Igen, ezeket a termékeket már nem mérnökök tervezik, hanem kontrollingesek a marketingesekkel karöltve. Akkor örülök, hogy az első szériás jött össze egy húszasért. A többire (LDAC kodek, BT 5.2 stb.) meg ott lesz a Fiio Q15, ami úgyis mindig nálam van ilyenkor a füles miatt. És arról aux.
Meg arra is gondoltam, ha majd szétszedem, mert aksit kell cserélni benne, akkor megpróbálkozok némi akusztikai csillapítóanyaggal Már csak a játék kedvéért is.#17655<Adamsky> Ilyen formában még nem A-B teszteltem, de majd. De ne kezdjünk ilyen végeláthatatlan vitába, hogy két kábel közti különbség létezik-e, meg hasonlók, mert pro és kontra sokan égtek már máglyán emiatt
, de ha belegondolsz, egy pc tele van mindenféle interferecniákkal, zavaró jelekkel, elektromos zajjal, (már csak a kapcsolóüzemű táp miatt is, ami biztosan nem akusztikai szempontok szerint szűrnek), szóval egy pc alapvetően nem zenélésre kitalált célhardver. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest