- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Igen, az lett volna az alternatíva. Valamivel kisebb kapacitás, cserébe nagyobb áram. Itt a fórumon beszéltek le, hogy felesleges, nem vesz fel nagy áramot. Maradt a rózsaszín Samsung. És szerintem az se eredeti.
@(#17536) <Adamsky>
Nekem is sikerült a műtét, de amíg a 150-ben tökéletesen működik az új (egy aksis), a 250-es nem lett jó, az aksik miatt.
A légmentes összeszereléssel nincs gond, a kapcsoló kábelét egy kis lyukon ki lehet vezetni és letömíteni, a vízhatlanság magán a kapcsolón menne el szerintem (egy vízhatlan kapcsoló nagy bumszli lenne oda).De szerintem elengedem ezt a Denon vonalat, amúgy is utáltam, hogy sose tudom használni, ha kéne, mindig előbb tölteni kell. Meg ezek a szignálok, hát az tényleg érthetetlen, hogy ki talál ki ilyen őrültséget (olyan, mint a XXI század pestise, az RGB LED. Ha nem ragasztgatnám le őket, közel száz világítana a szobámban. Már egy CPU venti is világít????
Hol élünk? Vettem egy 4-es USB töltőt, és teljesen érthetetlen módon az is világított. Szét kellett szednem és fekete zsugorcsövet húzni a ledre, mert aludni se lehetett tőle.)
Megalkudtam egy D-Fine-ra, 20 ezer postával. Amire nekem kell, megteszi. Van egy Fioo Q15 dacom, majd azzal hajtom, utazáshoz jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Dacia topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest