Hirdetés
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
addikt
válasz
thornadoj
üzenetére
Szar mikrofonnal felvett, szar hangfalon lejátszott hangok esetében ugyanúgy szar lesz mindkét tesztelt hangfal hangja, de a különbség észrevehető!! Ez a lényeg! Nem az a cél egy összehasonlító videónal, hogy megmutassa a valódi énét az adott hangfalnak vagy hogy reprezentálja milyen lehet élőben hallani. Csupán annyi a célja, hogy a különbséget megmutassa két hangfal között. Persze tudom, hogy ezen is tud valamelyest torzítani a mikrofon-hangfal minősége, de a különbség szerintem akkor is átjön és minél több ilyet hallassz egyre inkább kialakul benned az adott hangfal karaktere, el tudod helyezni egy skálán, nagyjából hallod az erősségét, gyengeségét vagy azt, hogy pl 75% hangerő felett elvékonyodik-e.
Adamsky: van olyan videó, ahol a JBL-t rosszabnak hallom, de azok általában nem a kínia márkákkal szemben van. A kínaiak közül egyedül a Boom 2-őt hallom jónak közép-magas tartományban az Xtreme mellett. Ha visszakeresed a hozzászólásomat sokszor érdeklődtem a Boom 2-ről, mert őt akartam venni, de végül a méret miatt nem vállaltam be, de fodítsuk meg. Te mit gondolsz a JBL közép-magas tartományáról a kínai márkákkal szemben? Szerinted szebb hangja van pl a Boom Plus-nak, mint a Boombox 3-nak? Mond ki végre!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)