- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyaxi
csendes tag
Sziasztok.
Vettem a pc-be egy bluetooth adaptert,: TP-Link UB400
és egy vezeték nélküli fejhallgatót: Sony WH-CH520Feltelepítettem windows7-re a BT drivert, működik, próbáltam csatlakoztatni a fejhallgatót, sikerült, de hibát jelez, hogy nincs telepítve a driver a fejhallgatóhoz. Mikor kinyitottama fejhallgató legbelsejét, ott azt írta a papron, hogy "made for iphone".
Kérdésem, működésre lehet valahogy bírni ezt a szettet pc-vel, vagy bukó?
Felmentem a google-ban beírtam, wh-ch520 driver, de a Sony-nak csak telefonra van app-ja, írja is, hogy PC-re nem kompatibilis.Vagy hogy tudnék megoldani egy olyat, hogy vezeték nélküli fejhallgatóval tudjak egy nyomorult zenét hallgatni a pc-ről media playerből vagy youtuberól, de a lényeg, hogy az legyen a hangszóró, ha kihúzom a hangfal jack csatlakozóját a pc-ből? Mi kellene hozzá? Azt is utólag vettem észre, hogy a fejhallgató 5.2 verzió, a pc adapter pedig csak 4.0, nem tudom, ez gond-e.....
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10875H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 2019 - i9 / 16gb RAM és 1tb SSD + GARANCIA
- Új Infinix Hot 50 Pro 256/8GB Silver 1év garancia
- Thinkpad L16 Gen1 16" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest