- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyaxi
csendes tag
Sziasztok.
Vettem a pc-be egy bluetooth adaptert,: TP-Link UB400
és egy vezeték nélküli fejhallgatót: Sony WH-CH520Feltelepítettem windows7-re a BT drivert, működik, próbáltam csatlakoztatni a fejhallgatót, sikerült, de hibát jelez, hogy nincs telepítve a driver a fejhallgatóhoz. Mikor kinyitottama fejhallgató legbelsejét, ott azt írta a papron, hogy "made for iphone".
Kérdésem, működésre lehet valahogy bírni ezt a szettet pc-vel, vagy bukó?
Felmentem a google-ban beírtam, wh-ch520 driver, de a Sony-nak csak telefonra van app-ja, írja is, hogy PC-re nem kompatibilis.Vagy hogy tudnék megoldani egy olyat, hogy vezeték nélküli fejhallgatóval tudjak egy nyomorult zenét hallgatni a pc-ről media playerből vagy youtuberól, de a lényeg, hogy az legyen a hangszóró, ha kihúzom a hangfal jack csatlakozóját a pc-ből? Mi kellene hozzá? Azt is utólag vettem észre, hogy a fejhallgató 5.2 verzió, a pc adapter pedig csak 4.0, nem tudom, ez gond-e.....
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Milyen autót vegyek?
- Horgász topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Parfüm topik
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Philips LCD és LED TV-k
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest