Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Ma átvettem a JBL Boombox 2-t.
Nagyon jó cucc, de szerintem teljesen más liga mint a partybox 710. Már eleve a méretből adódóan se szólhatnak ugyan úgy. Hétvégén lesz időm tesztelni, majd írok róla egy kis szösszenetet ha valakit érdekel. Jó lenne kisebb partyboxokkal is összevetni, ott szerintem jobban labdába tudna rúgni. Elsőre a HEDEGAARD, CANCUN? - All Designer-t hallgattam meg vele, de valami iszonyatos mélye van. Jó ez a szám arra is megy rá, de akkor is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nagyon jó cucc, de szerintem teljesen más liga mint a partybox 710. Már eleve a méretből adódóan se szólhatnak ugyan úgy. Hétvégén lesz időm tesztelni, majd írok róla egy kis szösszenetet ha valakit érdekel. Jó lenne kisebb partyboxokkal is összevetni, ott szerintem jobban labdába tudna rúgni. Elsőre a
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)