- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Alan videójából loptam!
Úgy látszik a Tozo PA1 a Bose Flexet akarta másolni, már amennyire összejött.
Igazság szerint úgy elhallgatom a Tozo PA1-et, de azt se akarom most már erre hívatkozunk mint legjobb vétel.
Bizonyos hangtartományok nincsenek jelen, A Tribit Maxsound plus/szebben kiegyensúlyozotabban szól.A Tozo PA1 Basszusba meg nyer, de az áráért 12E forint elfogadható a hibája.
Esetleg egy Modelfrissités/Firmware update még lehet javítana a hangján.Úgy körülnézve a 500-600 grammos kategória basszus királya az Anker Soundcore Boost és a Bose Soundlink flex.
Próbáltam az alkalmazásába egyéni EQ-zni de nagyobb hangerőn hamarabb kijött a torzítás. Azért még nincs a cég az Anker szintjén, bár az amazon 4.9 csillag szerintem se valós.
Esetleg jöhetne egy cég akinek a Bose Flexel közel azonos, vagy jobb hangzást kinálja fél áron mondjuk 70 euroért...
Valahogy ez a baj nincs verseny a piacon.
Anno a D Fine is nagyott szólt a 300 euros Xtreme ellen, jó hang és közel fél áron rajtolt 140 euro.
Manapság már nem látunk ilyeneket, abba biztos vagyok a 70 dollár Tozo PA1 nem éri meg a árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AirPods Max - Space Grey - Első generációs - LIGHTNING
- NÉMET Logitech G515 Lightspeed
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest