Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtx560unlock
csendes tag
válasz
carl18
üzenetére
Vatta új 23k volt cakk pakk geekbuyingrol kuponnal nem egy nagy összeg. A magassugarzok meg voltak otthon szal az nem került így utólag semmibe.
igazából azért vettem mert érdekelt hangja gyárilag milyen (megoszló vélemények miatt)meg jó pár teardown videót láttam róla nem egy bonyolult eszköz szerelésben mondhatni könnyen moddolható és úgy voltam vele akkor már kísérletezem cseppet
DE meg tudom erősíteni senki ne vegyen t6 maxot ettől go3 is elvégezhetőbb mint ez gyári állapotában
nem hordozható de itthon simán lehet hordozni udvar stb. még melóba hordom akkor be dobom táskába és kész maga eszköz kinézete nekem tetszik szvsz elegáns cucc minőség is rendben van árához képest az már más tészta hogy egy fazék ahogy szól...
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fejhallgatós találkozó
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest