- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt008
tag
sziasztok,
a forum "anker pozítív" hozzáállása illetve a többnyire nagyon elégedett egyéb netes vélemények hatására vettem egy soundcore 3-at (rádiózásra kerestem egy tűrhető olcsó bt hangszórót, még a sztereo sem volt feltétel, csak hogy a be/ki/connect signalokat némítani lehessen). ~20k volt szállítással együtt.
persze mikor megérkezett izgatottan kapcsoltam be, hasonló wow érzésre számítottam, mint amikor vagy 2 éve először vettem kézbe egy jbl go 2-t (annyira meglepett a méretéhez képest a hangzása, meg előtte csak noname aliexpresszes cuccokat hallottam).
hát az áll leesés most elmaradt, de árhoz és mérethez képest korrekt hangzást kaptam.
egész szépen szól, a bass elég kopogós, eq-val visszavehető, nyilván nem ez fog belül megkongatni.
a szobát jól behangosítja, és nem pontszerű hangforrás.
szóval a célra bőven megfelel, tisztességes cucc, de nem teszed le a hajad, ha meghallod.
köszi a tippet, elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Update 08.11. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest