- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt008
tag
sziasztok,
a forum "anker pozítív" hozzáállása illetve a többnyire nagyon elégedett egyéb netes vélemények hatására vettem egy soundcore 3-at (rádiózásra kerestem egy tűrhető olcsó bt hangszórót, még a sztereo sem volt feltétel, csak hogy a be/ki/connect signalokat némítani lehessen). ~20k volt szállítással együtt.
persze mikor megérkezett izgatottan kapcsoltam be, hasonló wow érzésre számítottam, mint amikor vagy 2 éve először vettem kézbe egy jbl go 2-t (annyira meglepett a méretéhez képest a hangzása, meg előtte csak noname aliexpresszes cuccokat hallottam).
hát az áll leesés most elmaradt, de árhoz és mérethez képest korrekt hangzást kaptam.
egész szépen szól, a bass elég kopogós, eq-val visszavehető, nyilván nem ez fog belül megkongatni.
a szobát jól behangosítja, és nem pontszerű hangforrás.
szóval a célra bőven megfelel, tisztességes cucc, de nem teszed le a hajad, ha meghallod.
köszi a tippet, elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest