- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
borbar #11976 üzenetére
" ... ezt a mostanit 6 EUR-val."
A több mint 150$-os csomagra?
"Függetlenül ettől, nem állították meg a vámon, a posta kihozta ugyanúgy."
Ezt nem is értem.Az 1$-s cuccot is le kéne Áfa-zák. Ez független attól, hogy az Ali kezeli-e a Áfa-t (a csomag kap egy IOSS számot) vagy sem. Az Eu raktár - ahogy írod - tényleg bukó.
Egyébként az elmúlt pár hétben a nagy meleg miatt gondoltam veszek egy Mi Fan-t (okos venti) kintről. Már majdnem rányomtam a vásárlásra, amikor ... mondom nézzük már meg van-e itthon és mennyiért?! Hááát, ~6e Ft-al volt alacsonyabb itthon a kisker bruttó, és erre - mármint az Ali-sra még rájött az Áfa. Na, mondom!
" ... viszont valami menő alis kuponnal ... " - ja, és nem tudom nézted-e, hogy a kedvezmények csak a végén vonódnak le.#11977 retesz147
" ... úgy pont egy fokkal több mindene ... " - az EQ-val játszottál már kicsit? Szerintem az alap Bass UP - vagy mi a szösz - csapnivalóan sz@r#11978 zuzozuzo & Chesterfield
Írjatok a service@soundcore.com -ra. Szoktak válaszolni, és készségesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest