Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
Én az olcsóbb kategóriákat próbálgatom épp, a Divoom-BLUETUNE-SOLO volt az első választottam. (8,5k)
Jobb híján, a szakik szerint nem ajánlott megoldással, youtube-on elemeztem a hangzásukat a különböző hangszóróknak a kategóriában, és el is találtam, (akárcsak ugyanígy a házimoziszettnél), a hangzása bejött, meglepő mély volt benne. Két hátránya viszont volt, egy hogy csak közepesen volt hangos, a másik hogy egy hónap alatt megöltem. Már alig nyekken. Szervízfutárra várok.Közben addig jött 3,5 k-ért egy Edifier MP230, ami igaz nem bluetooth-os, és akksi helyett elemes, de legalább jóval hangosabb. A hátrány: mély az előzőhöz képest kb nuku. Illetve nagyobb méret. Tartósság majd kiderül, de isminek éveket kibírt.
Ezt a JBL clip-et látom még 9,9-ért, hát, lehet az lesz a következő ha ezt megunom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson EH-TW650 Full-HD projektor 740 üzemórával
- GAMER INTEL I7 12700e/ 16GB DDR5 / RTX 3060 12GB / 512GB NVME SSD /
- GAMER INTEL I9 9900K/ 16GB DDR4 / RTX 3060Ti / 512GB NVME SSD /
- Pico 4 (All-in-One VR) Szemüveg + BoboVR Strap kit + VR Leather Face Cushion
- Nintendo Switch 2 + hordozó táska + üvegfólia + játékkártya tok
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest