Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
Én az olcsóbb kategóriákat próbálgatom épp, a Divoom-BLUETUNE-SOLO volt az első választottam. (8,5k)
Jobb híján, a szakik szerint nem ajánlott megoldással, youtube-on elemeztem a hangzásukat a különböző hangszóróknak a kategóriában, és el is találtam, (akárcsak ugyanígy a házimoziszettnél), a hangzása bejött, meglepő mély volt benne. Két hátránya viszont volt, egy hogy csak közepesen volt hangos, a másik hogy egy hónap alatt megöltem. Már alig nyekken. Szervízfutárra várok.Közben addig jött 3,5 k-ért egy Edifier MP230, ami igaz nem bluetooth-os, és akksi helyett elemes, de legalább jóval hangosabb. A hátrány: mély az előzőhöz képest kb nuku. Illetve nagyobb méret. Tartósság majd kiderül, de isminek éveket kibírt.
Ezt a JBL clip-et látom még 9,9-ért, hát, lehet az lesz a következő ha ezt megunom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tudományos Pandémia Klub
- Google Pixel topik
- Kuponkunyeráló
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- BestBuy topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő