Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Jaja...
Hát én nemtudom. Nem próbáltam
Aztán lehet,hogy a szembelévő csaj nem is játszott a mobilján.. Hanem vadul kereste a kapcsolatot??? 
A tévébe kissé furcsán fogalmaztak ''nincs más teendő,mint bekapcsolni a bluetooth-ot,aztán az esetleges kapcsolatkor váltani pár szót,és irány a mellékhelység,hotelszoba''
LOL....
Viszont azért egyet nem értek, amikor bluetooth-on keresztül akar(na) valaki csatlakozni hozzám,akkor a telcsim (3650) előbb rákérdez,kívánom-e fogadni. Ha nem nyomok rá,akkor nem fog jönni semmiféle üzi...vagy kép,vagy mittudomén. Gondolom nyilván a vírusok kivédésére van ez. De ha ezt nem jelzi hangjelzéssel a mobil (az enyémnél nem hallottam semmit,de lehet,hogy süket vagyok) akkor esély sincs,hogy én észrevegyem,és reagáljak. Vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB SiLVER ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 16e 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 256GB ! ! ! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Aztán lehet,hogy a szembelévő csaj nem is játszott a mobilján.. Hanem vadul kereste a kapcsolatot???