- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robokutya
senior tag
-
shaddy1027
tag
-
Robokutya
senior tag
-
Robokutya
senior tag
-
Egon
nagyúr
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
Pontosan, tökéletesen igazad van. Elvégre te sokkal jobban tudod, hogy tegnap és tegnapelőtt mennyit kellett foglalkoznom a vendégeinkkel, mennyi voltam itthon és gépközelben.

Elnézést kérek azért, hogy jófejnek akartam feltüntetni magam és most lelepleződtem. Szégyenlem magamat, gyorsan ki is törlöm magamat PH-ról, mert már az itt levő tagok már jobban tudják, hogy én nekem mit mikor kell csinálni, mire van időm és mire nem...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hunbeast87
senior tag
Egyetlen kérdés: szerinted ha ez nem lenne igaz, akkor beírnám? Ha nem írom be (akár megkésve) a köszönömöt, akkor senki sem tudja meg, hogy két játékot én vittem. Gondolkodni kellene egy kicsit, ha szándékosan meg sem akartam volna köszönni, akkor most sem írtam volna az előző hsz-t ide.

-
ruti
Közösségépítő
-
Assimilator
őstag
-
Assimilator
őstag
-
Robokutya
senior tag
-
djculture
félisten
Teljesen mindegy itt már még a hivatalos hazai kiadóknak is nulla a supportjuk nem hogy az ilyen megfoghatatlan internetes szarságoknak. Én is vettem egy dobozos cuccot a kód felhasználva mindenhonan jön a megnyugtató levél hogy foglalkoznak majd a dologgal 1 hete... még várok 2 hetet és fogyasztóvédelem. cdgalaxis meg a playon majd lebokszolja egymás között leszarom őket
-
ruti
Közösségépítő
-
mepet
addikt
-
eami
veterán
-
Robokutya
senior tag
-
Crytek
nagyúr
-
ZsZso
Közösségépítő
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
maross
nagyúr
-
ruti
Közösségépítő
-
Hunbeast87
senior tag
-
Wizard of Oz
aktív tag
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
eami
veterán
-
eami
veterán
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Én már beletörődtem a több száz eurós veszteségembe , tudom a múltat megváltoztatni nem tudom , max tanulhatok belőle a jövőre nézve , DE és attól félek , mi lesz ha egyszer ez a szép nagy működő steames lufi kipukkan. Most minden szép és jó , de tudjuk jól , semmi sem tart örökké. Lehet pont a sefterek , lehet a kiadók okozzák majd , de egyszer szerintem baj lesz még ebből.
-
ujlakany1993
aktív tag
-
eami
veterán
-
Assimilator
őstag
-
bullseye
addikt
-
bullseye
addikt
Nem is tudom mitől tartalak nagyobb hősnek. Hogy ki mersz állni egy olyan önkényúr ellen, mint Blue, aki a legnagyobb idiótákat is visszaengedi idővel, vagy mert képes voltál mindezidáig folyamatosan és alaposan végigolvasni azt a rengeteg sírást, amit nyilván kötelező az említett önkényúr törvényei miatt.
Bárcsak én is ilyen bátor lennék, és a jövőben nem ajánlanék fel semmit, nehogy valaki olyan nyerje, aki nem érdemli meg!
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
WayneGace
őstag
-
kovsol
titán
-
po1son
addikt
-
Huma
addikt
-
Mister_X
nagyúr
-
alratar
addikt
-
bullseye
addikt
Nem állítottam, hogy feltétlenül ezt teszed, de ezek pl. nem a baráti hídverés hangjai szerintem...
"de látom itt a ph-n nem viccesek az emberek nem értenek a poén nyelvén."
"nem fogok nyalni jópofázni ,hogy hűde közösségi tagnak tünjek"
"amiatt had ne érezzem magam rosszul ,mert ő félreérti."@Vertigo18
Én spec. nem vártam erre, sőt, pont az ellenkezőjére vártam. És lehet, hogy félre is értem, de nem vitának szántam, csak nem értem. -
bullseye
addikt
-
Mister_X
nagyúr
Azért gondold végig ezeket az íratlan szabályokat amiket DeFranco mondott. Ha elhívsz valakit randira (következtessünk el attól, hogy te egyedül akarsz maradni), nem úgy köszöntöd a partnered, hogy "
bazhát Mari, ilyen okádék ruhát se láttam még, mást nem tudtál volna felvenni?"@bul07: tényleg nem az, de anno a jobb királyok is tettek a nép kedvéért.
-
SenorGrande
senior tag
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
DeFranco
nagyúr
Nézd, senkinek semmi komoly baja nincs veled, de vannak húzós megjegyzéseid, ki tudod nyitni az emberek zsebében a bicskát. Nem biztos, hogy ez szándékos, de meg kell tanulnod, hogy mi az, ami még elfogadható egy társaságban és mi az, ami nem. Itt csak a fújás megy, de lehet a való életben egyszer valaki beborít egy lángossal, ha ennyire szociopata módon viselkedsz.
Lehet hogy ez neked nem tetszik, lehet, hogy nem akarod ezt elfogadni, de az akaratodon kívül álló tény, hogy a társas érintkezésnek vannak írott és íratlan szabályai, amit be kell tartani. Például hogy nem viselkedsz kellemetlenül, és ha jeleznek, hogy nem OK a kotta, akkor vagy változtatsz, vagy lelépsz. Ez van. Törekedj arra, hogy többen legyünk veled, ne csak sűrűbben.
@Vertigo18: ezzel azt hiszem megválaszoltam.

-
bul07
nagyúr
Én se szoktam kocsmába meg bulikba járni egyszerűen nem találok olyan embert akivel beszélgetni tudnék , ha van is olyan aki nem iszik biztos hogy nem egy az érdeklődési körünk
Az is igaz hogy én falun vagyok, és körbevéve "parasztokkal"(szó szerint) vetés, aratás, traktor, meg ehez kapcsolódó dolgok mennek nekik de internet érdekességei vagy IT hírek, játékok, számítógép komponensek, már nem az ő műfajukHa meg én iszok akkor kötekedek, és annak nem lenne jó vége (amilyen szerencsés vagyok egy ütés után lehetne hívni a mentőt mert biztos úgy esne)
Interneten (itt) hamarabb találok olyan embereket akikkel közös az érdeklődési körünk
B.U.É.K.

-
eami
veterán
-
DeFranco
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
Akkor rossz társaságba jártál. Igaz, hogy ez a többség, de ki lehet fogni kulturáltat is, aki ha részeg akkor sem arcoskodik vagy keresi a balhét.

Én úgy vagyok, hogy nem akarok szomorúan visszatekinteni az életemre akár 20 év múlva sem, akár van család, akár nincs. Egy idő után a számítógép is unalmas már, de gondolom ezt Te is észrevetted már.
Ha mást nem, akkor próbálj ki valami sportot. Engem a kerékpározás fogott meg és az rángatott ki a gép elől a hegyekbe.

-
Vasinger!
nagyúr
-
maross
nagyúr
-
ruti
Közösségépítő
-
Vertigo18
addikt
-
Agyzuzo
addikt
-
Vertigo18
addikt
-
föccer
nagyúr
-
SenorGrande
senior tag
-
föccer
nagyúr
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
maross
nagyúr
-
Vertigo18
addikt
-
BioNiCMaN
addikt
-
7
addikt
-
Vertigo18
addikt
Kis off, nem azért, hogy sajnáljanak, hanem mert nálam sem maradt már a pohárban egyetlen cseppnek sem hely.
Tudod, Én nem gondolom magamat istennek, sőt, senkinek sem. A felajánlások között van saját is, így "kissé" magamra vettem, amit nyilatkoztál. Sajnálom, hogy nekem, kevés fizetés mellett, kevés szabadidő mellett, és a kisfiam mellett, csak ilyen "hurka" játékokra telt. Amit felajánlottam, azt szívesen adtam, mert így - is - szerettem volna megköszönni mindazt, amit itt, a BG-n kaptam. És most nem csak a megnyert "hurka" játékokra gondolok, hanem azt a rengeteg segítséget, amit kaptam, és az időt, amit jó társaságban töltöttem. Remélem, hogy ez így is marad, de sajnos sosem fogok tudni felajánlani olyan játékokat, amiket Te nem "hurka" kategóriába sorolnál... Ha ettől a Te szemedben Én is hurka lennék, akkor vállalom...
-
Mister_X
nagyúr
-
Agyzuzo
addikt
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Köszönjük szépen őszinteségedet - ha nem haragszol , a taps részemről elmarad.
Amugy , te hol élsz ? Ki beszélt itt olyanról hogy a jelentkezőkre bárki is ugy tekint mint hajléktalanokra.
Mister_X - ha azt irnám le amit most gondolok és érzek , este nem volna ki sorsoljon nektek , mert bannolnának a PH-ról. Ne hidd hogy nem ment fel a pumpa , de nagyon , csak van önkontroll - muszáj legyen
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Ha a felajánlók nem lennének , BlueGift se lenne. A felajánlók a tartópilléreiennek a mozgalonak. Nem ezt vártam volna tőled , de mostmár legalább tudom kivel állok szemben. Bezzeg mikor a BlueGift még ujdonság volt , jó volt az indie is , csak legyen..
Nem kell körbezsonganod senkit , nem erről volt szó , csak észrevételeztem , hogy gyenge a reakció a Mikulási akciónkra - ahhoz képest hogy nem sokkal több játékot sorsoltunk az 500-adik alkalomból és akkor sokkal többen reagállták le. -
Bluerainbow
Közösségépítő
-
ZsZso
Közösségépítő
-
ZsZso
Közösségépítő
Máshol is hasonlóan működik a rendszer. Ha bundleben lévő kulcsot adsz azután, hogy megjelent egy bundleben, akkor - független attól, hogy milyen forrásból származik - bundle kulcsként kezeljük. Mivel gifteket nem adnak a bundle -ök, azok más elbírálásban részesülnek. Ez egy teljesen normális dolog, nem is várhatja el senki, hogy a két szép szeméért elhiggyük, hogy három éve ül a kódon, s hogy hogynem pont a bundle akció után adja oda.
-
maross
nagyúr
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Figyelem a bundlekat , meg az amazonos akciokat is. Az esetek tulnyomo reszeben ezek a bundle jatekok nem regisztralhatoak steamre , csak a bundle kedveert lett regisztralhato. Pl egy kings Bounty soha nem volt regisztralhato steamre , ha valaki Kings Bounty kulcsot ad , az csakis bundlebol szarmazhat.
De BigBlue , a te mad Riders-ed gift , az tuti nem bundlebol szarmazik , nem is ugy lett kezelve.
maross - igy van , csak azt tudom mondani , NEM kotelezo a BlueGiftet hasznalni. En mindvegig megprabaltam a legjobbat kihozni , emberbarati-tisztesseges lenni . Ezt kihasznalva , joparan f@szra vettek. Nos ennek vege. Tudok en mas is lenni.
A steamgiftet sem kotelezo hasznalni , ha hasznalod , el kell fogadd amit mondanak , ha bannolnak , el kell fogadd , nem tehetsz ellene , ha letiltanak egy jatekot , el kell fogadd. Ha BlueGift-ezni akarsz , ugy teszed ahogy mi mondjuk ,
A tisztesseges tagok ,most sincsenek erintve. Azok akik komolyan gondoljak a dolgot , meg nem panaszkodtak. -
BigBlue69
őstag
-
GabN73
addikt
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
kovsol
titán
Kétlem, hogy ezek után majd mindenki akkor direkt a legmagasabb összeget fogja megadni. 10-30 pontos játékokkal azért lehet már párra jelentkezni és ha nyersz se leszel lenullázva teljesen. Szerintem amúgy a legjobb módszer a pontok növelésére az amazonon időnként felbukkanó pack akciók. Ott minden játéknak van külön kódja és amelyikre nincs szüksége az embernek az fel tudja ajánlani. Ha csak 1-2 kell saját felhasználásra belőle akkor is megéri megvenni. És akkor magadnak is örömet okozol és a neked felesleges játék még másnak jól jöhet.
-
kovsol
titán
-
Youri
veterán
-
AxBattler
félisten
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
DeFranco
nagyúr
-
sagem
addikt
-
kervantas
aktív tag
-
alratar
addikt
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Nem is érted miért...tudod lehet igazad van , én sem értem. Egy elszigetelt remrte lehetek egy különc a nagyvilágban , aki vak süket ja és persze nem kicsit naiv.
deicide , ne aggódj , az hogy engem hüjének néznek , lassan megszokom , de ezt hogy a te felajánlásaiddal visszaéljenek , nem engedem senkinek (és máséval se)
-
föccer
nagyúr
-
ruti
Közösségépítő
-
po1son
addikt
-
alratar
addikt
-
bul07
nagyúr
Lista ár szerint megy, a bundlera ár meg ezen hozzászólás alapján
-
hjanos1
senior tag
-
Robokutya
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Asus ROG ALLY X + tartozékok
- G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30 32GB (2 16GB) Fekete
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Eufy Security 2C Kit
- Apple Watch Ultra 49mm Titanium - Megkímélt állapot - 97% akku
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- M4 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB SSD 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a humbis fiókomba készít egy letölthető csomagot belőle?

ezt az átverést!! 
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)