Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Égeti a kezemet a fölösleges pénzem (de jól esett leírni a jelzőt...), vennék is valami giftet Steamen, de nincs se bankkártyám se Paypal-om...
A lényeg: egy fórumtárs kezébe nyomnám szívesen a pénzt, hogy ott helyben megvegye a sorsolásra szánt játékot!
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Bluerainbow #833 üzenetére
Neszivass, még a végén elejtem a telefonom
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Bluerainbow #839 üzenetére
Miii?! Még ennél is több?
Hál' Istennek, ezek hétfőn járnak le, már pályázhatok a Shogun 2-re és a Homefrontra"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Ű, itt van ilyen is?
Hétfőn (max. kedden) meg is lesz az értékteremtő is De decide durvány nyomta - van olyan acsi amit nem ért el?
szerk.: ja, a mákos
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Én is úgy tudom, hogy a listaár számít. Példa: 40€ egy játék, de megveszed egy -75%-os Daily Dealben, attól még 40€-ért fogják jóvá írni. Mint már nekem
-
Mister_X
nagyúr
válasz Bluerainbow #896 üzenetére
Cöh, suli után lehúztam egy hatórás műszakot oszt te még ilyenekkel cukkolsz? Ha holnap elalszom suliban, rád fogom "De tanárnő, kérem, éjfélkor frissült a BlueGift!"
-
Mister_X
nagyúr
válasz Bluerainbow #909 üzenetére
Khm, valaki elmagyarázná nekem a Steamgifts működését? Pl. mi az a szám a jelentkezés mögött zárójelben, ami miatt (?) nem is enged részt venni semmin? Pedig de kéne egy DEHR...
-
Mister_X
nagyúr
válasz Bluerainbow #958 üzenetére
Interjú:
- Mr. Blue, gondolta volna, hogy az egykori kezdeményezése ekkorára fog felduzzadni?"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Bluerainbow #982 üzenetére
deicide-en már meg sem lepődökHm, Originem még nincs is.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Annyit még én is beröfögnék, hogy mindkét oldalnak igaza van - én is gondoltam, hogy SteamGiftre teszek fel valamit, de inkább ide "kötött" a dolog, mert ugye az igazi finomságok ELITE-ben vannak és valóban zavaró, hogy ha én itt meg ott ajánlok fel, akkor az két külön dolog. Nem vagyok gazdag, de a fizetésem tíz százalékát mindig giftekre fogom költeni.
Talán tényleg kicsit ferde dolog, hogy a -75%-oson megvett játékok normál áron kerülnek felszámításra, mert így 2900Ft-tal "jegyet veszünk" a prémium sorsolásokra - igen, ezt tettem én is, de többet nem tudtam költeni, ellenben nagyon fájt a fogam egy Shogun 2-re. Mostantól -75% esetén csak is 4packeket fogok venni, mert az olyan, mint ha a teljes árú játék mellé három elajándékozhatót kapnék.
Az is igaz, hogy sok a ninja mindkét helyen (SG, BG), ezért valahogy jobban kellene szűrni - mondjuk nyerés-felajánlás százalék és/vagy magasabb felajánlás összérték.Békésebb vizekre evezve: a stat "kicsit" átláthatalan kezd lenni, szerintem, mert ahogy haladunk előre, több és több tag, sorsolás, content kerül feljegyzésre és nekem már így is fárasztó olvasni... sigh, emiatt fogok HTML-ben programozni megtanulni, hogy egy weblapja lehessen a statnak, normálisan, menüpontokkal, adatlapokkal, profilokkal.
Másik kérdés: van ugye a gőzfürdő acsi, van GOG-os, GamersGate-es, Desurás megfelelője? Persze nem 100-as tételes, hanem mondjuk 10-20 felajánlásos.
-
Mister_X
nagyúr
válasz gtamate2 #1121 üzenetére
Ó, van itt még bőséggel olyan, ami nem lett még felajánlva, abból fogok ötöt felajánlani egyszerre
Más, bár kicsit forró a téma mostanában: ha valamit dollárért veszek (GOG), akkor az euróként lesz kreditelve?
-
Mister_X
nagyúr
válasz Bluerainbow #1124 üzenetére
@gtamate2: a dolog pikantériája, hogy nincs fent Steamen.
@Bluerainbow: szerintem itt mindenki letolná magasról, hogy egy -teszem azt- Witcher 2 Steames-e vagy GOG-os. Eddig nem is tudom, hogy utóbbiról miket ajánlottak fel, de szerintem egy jól kinéző, jól játszható 3D-s játék sokaknak kellene. Szerintem még az eredeti Falloutok, Deus Exek is.
Elnézést a kérdésért, csak kíváncsi voltam.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Bluerainbow #1126 üzenetére
Eddig azt hiszem össz-vissz két-három Origines sorsolást, ha láttam [irónia]De igen, valamiért kell a népnek a "köcsögea" termékei [/irónia off]
Amúgy bevallom tisztesen, hogy öncélú nyerészkedés miatt fogom azt a kemény harminc dollárt kidobni az ablakon, csakis azért, hogy nekem jobb legyen... kell társ multihoz
-
Mister_X
nagyúr
válasz Bluerainbow #1133 üzenetére
"...nincs 6 honapos fiokjuk vagy 10 jatekjuk." Ehm
Viszont, reformot bevezetni sosem késő. Az eddigiek után húzz egy vonalat, vonj le következtetéseket, állítsd fel az új játékszabályokat. Akiknek nem fog tetszeni, azoktól könnyes búcsút veszünk, a többiek meg jól járnak.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Bluerainbow #1160 üzenetére
Toborozz Szét kell vágni a feladatoka, a "hatalmat" több kézbe adni, reformot felállítani, mindenki boldog lesz
Utópia off
-
Mister_X
nagyúr
No, ennyire szerintem nem lenne egyszerű a dolog - majd Bluerainbow szépen felkeresi, megkérdi azokat a tagokat, hogy segítenének-e a csoportnak, ha már nem bírja az egyszemélyes munkát (ruti mit csinál amúgy?). Nem is tudom, hogy egyáltalán mit lehetne itt segíteni: a kódokat ő kezeli, a bloghoz csak ő férhet hozzá, ruti gondolom a statot babusgatja... nincs más tennivaló. Aki tud programozni PHP-ban meg HTML-brb, az meg konzultáljon a Közösségépítőinkkel - többet mi nem tehetünk.
-
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz Bluerainbow #1193 üzenetére
Ezek voltak az előbb lezárt bundle-ban is?
-
Mister_X
nagyúr
válasz Bluerainbow #1195 üzenetére
Más: megnéznéd nekem, hogy hány embernek van max. 40€ felajánlása? (rajtam kívül) Most nem tudom a statot nézegetni, otthon meg nekem valamiért erősen pixeles...
-
Mister_X
nagyúr
válasz Bluerainbow #1198 üzenetére
Köszönöm!
Ment privát
-
Mister_X
nagyúr
No. Látom befutott A Program, le a kalappal. Ez jó is, mert leveszi a teher egy részét rólatok, de lehetséges szélsőséges esetekben rossz is - nem tudom, volt-e eset (nem is kell bevallani), hogy XY felajánlott már rengetegszer, de még nem nyert semmit, ezért soron kívül kap egy kódot a 10x-es sorsolásból. Valamiért én nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a helyes: XY továbbra sem nyer semnit, hiába ajánl fel, vagy hogy kap egy kis ajándékot.
A Program leírásában jól láttam, hogy képes postolni, módosítani, olvasni a blogot?
-
Mister_X
nagyúr
válasz Bluerainbow #1343 üzenetére
Csak ezt a két szót veszi figyelembe a rendszer? Esetleg Jelentkezem?
-
Mister_X
nagyúr
válasz Bluerainbow #1352 üzenetére
Azigen!
Akkor az megoldható, hogy ne három, hanem öt sorsolás legyen? Vagy a jelenlegi léptékkel mennyi időre lehet betárazni a BlueGiftet?
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Pár kérdés/tanács a programmal kapcsolatban:
- a felajánló jelentkezhet, figyelembe veszi a program? (szerintem nem kellene)
- mi történik, ha valaki kétszer jelentkezik?
- az aláírást vizsgálja a program? (szintén nem kellene?)
Kéne egy tesztsorsolás ami téttelen. Mondjuk nem Blue blogján, hanem akár ZsoZso-én."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz alratar #1365 üzenetére
De nem érted: felajánl, ezzel rést vehet ELITE sorsolásokon. Aztán még arra is esélye van, hogy övé is lesz a játék, két legyet ütve ezzel egy csapásra. Sokat filóztam, hogy aktiváljam-e a Wargames-t, de azóta kárpótolt a Shogun 2 és a Deus Ex 3
-
Mister_X
nagyúr
Ha már killernek megkegyelmeztetek egy ideiglenes eltiltással, akkor felül lehetne vizsgálni a többieket is. viktor82 két accal versenyzett, de tudtommal nem nyert. Ha benőtt a feje lágya, akkor neki is megadhatunk még egy esélyt, de minimum neki is határidőt kellene kiszúrni, mert úgy lenne fair. Nesti mit csinált?
-
Mister_X
nagyúr
Erről jut eszembe: ugye a nyerteseknek a program küldi a privit? Mi van , ha Bluerainbow nyer? Magának nem.küldhet privit
-
Mister_X
nagyúr
válasz albert8 #1539 üzenetére
Már a program sorsol, abba Blue sem tud beleszólni. A kérdés az, hogy a privátok küldése is automatizált-e, mert akkor gebasz van, ha Blue nyer - feltéve, ha nincs megoldva.
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz Bluerainbow #1615 üzenetére
Helyes. Addig meg még teszek egy-két kósza felajánlást, most van miből. (csak kéne egy rohadt netkártya)
-
Mister_X
nagyúr
válasz Bluerainbow #1644 üzenetére
Lesz majd afféle "beiktatott eltolás" a meglévő sorsolásokra, hogy a pont karácsony előt bejövő akciókban vett jó játékokat lehessen sorsolni?
Btw, az ezrediken túl vagyunk már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Politika
- PlayStation 5
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Revolut
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest