- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Hát akkor még egyszer: köszi mindent, és jó utat!

A topik bezár?
-
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Most kevered a képarányt és a méretet.

- íróasztalra max. 27-29"-t vennék, a 34" nekem már túl nagy.
- 21:9-es képarány természetesen jóval nagyobb munkaterületet jelent még a kisebbik, 2560*1080-as felbontással is, játékokban meg elég látványos lehet, ha bírja a VGA. Nekem nem jelentett akkora pluszt, belépő VGA-val tolom, nem tetszett a felemás támogatás, és 25"-os méretben kicsi volt Excel-re, szóval visszaváltottam 16:9-re, de meg tudom érteni, ha másnak ez jön be.
Izlések és pofonok...Táp annyiért jó vétel volt, meg a monitor is biztos.

-
AxBattler
félisten
Igaz, ez elég egyéni kérdés. 80cm-ről már nem nagy a 32" sem, viszont olyan távolról nem szeretek monitort bámulni, nekem kb. "karnyújtásnyira" kell, hogy legyen a kijelző. 21:9-es panelem is volt már, csak 25"-os méretben, de irritált, hogy sok felületet (főmenü, HUD, stb.) nem optimalizáltak erre a képarányra, még ha a játék tökéletesen is futott.
Ízlések és pofonok, I guess.
Most, hogy mondod, a táp valóban kicsit overkill, én is inkább egy 500W-os Seasonic-ot, XFX-et vettem volna helyette. Persze ha a Zero RPM-es félpasszív hűtés volt a cél, akkor megértem...

-
AxBattler
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
Nem a pixelméretről beszélek (mert az 29"-on is épp elég nagy 1080p-s felbontás mellet), hanem hogy forgatnod kell a fejedet, hogy belásd a két szélét, ill. hogy simán a monitor előtt ülve is gazdagon megjelenhet a glow, még csak oldalról sem kell nézned a kijelzőt.
Nekem volt 27EA73-as LG-m, 50cm-ről nézve nekem ez probléma volt már. Persze ettől függetlenül szerettem azt a monitort, néha már kicsit bánom hogy eladtam... de akkor túl nagynak tűnt.
-
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Jóvan', akkor ezzel elleszel egy ideig...

Mekkora távolságból nézed azt a monitort?
Csak mert 60-70 cm-ről a 29" is elég nagy szvsz... -
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Megértjük. Csak aztán majd írd meg, milyen lett a gép.

-
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Herzlichen Glückwunch!

-
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Részvétem, nagyon sajnálom!

-
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nagyon rendes Tőled az egész Bluegift-es dolog, de szvsz most rakj félre minden másodlagos dolgot, és foglalkozz azzal, aki/ami a fontosabb.
Kitartás.

-
AxBattler
félisten
Köszönjük, boldog születésnapot!

-
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
A fickó végig próbál terelni, mellébeszél, egy igazi kis pöcsfej. Ha nem lennének ilyen lazák nála a jelentkezés feltételei, ill. lenne felajánlás, senki le se...
Ne foglalkozz vele!

-
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Csak 117 játéka van a könyvtárában? Ámátőr...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére

-
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére

-
AxBattler
félisten
"Spec arra a rengeteg ráfordított időre gondoltam amit arra használtam fel, hogy a PH fórumozóinak a mentális problémáit ápoljam. Hogy egységbe kovácsoljam őket, hogy megosszam velük a végtelen bölcsességemet és felnyissam a szemüket."
Ez igen dicséretes, őszintén sajnálom, hogy én még nem részesülhettem ebből a sok jóból. Egyébként meg azért nem lehet neked is itt reflink-ed, mert míg a Bluegift működtetése anyagi áldozaton alapszik, addig a bölcsesség, a törődés ingyen van.
(#4840) Youri
Na és? Van olyan fórum, aminek több, mint 10 éve regisztrált, aktív tagja vagyok, mégsem tettem le sokat az asztalra, és nem is érzem magam feljogosítva semmifélen előny élvezetére.Másképpen: a kor nem erény, hanem állapot!

-
AxBattler
félisten
Azért a Bluegift topiknak az összefoglalójában igazán engedélyezhetnétek azt a nyamvadt reflink-et!
Bluerainbow - és a Bluegifthez kötődő közösség - munkásságához hasonló példát most nem is tudnék mondani a Logout-ról!
Persze a Ti szavatok dönt...

(#4836) Huma
"Ezt már bizonyítottam."
Lemaradtam valamiről? Vagy csak Te kevered a dolgokat?
Netán van egy "KÖZÖSSÉGÉPÍTŐ" másodnick-ed?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
We are saved!

-
AxBattler
félisten
Egyáltalán nem ismertem, de hogy egy család apa nélkül maradjon...
Nyugodjék békében! -
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Gratulálok!
Tetszik a logó, remélem "hivatalos" lesz!
-
AxBattler
félisten
+1 szavazat Crytek visszaengedésére!
Haggyátok má'! Ő ilyen, elfogadjuk a másságát, akinek nem tetszik, az ignorálja, ha meg megint vmi nagy csúnyaságot mond, akkor mehet az újabb ban. A #2997-es hsz-ében meg nem volt semmilyen sértő dolog, az alap stílusán kívül.Különben is, neki köszönhetjük a....
HURKÁT! 
-
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Úgy már más, értem!
-
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Úgy értem, a teljes csomag, nem a frissítés.
Ha jól értettem, neked nincs offisöl Win-ed, amiről frissíthetnél. -
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Hol láttad olcsón?
-
AxBattler
félisten
Az én kicsikéim:
Lone Survivor + Dawn of War Franchise Pack..........................................12,29€
Super Street Fighter IV Arcade Edition Complete Pack............................10,74€
Doom 3 Pack + Classic Doom Pack..........................................................6,98€Mindösszesen 30€, ami nem is olyan sok!

Még kinéztem magamnak néhány Sega Megadrive Classic Pack-et, de lekéstem róla... -
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Szép nagy disznótoros!

-
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nagyon szép szám!

-
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Esetleg mostantól az alábbi kategóriákat lehetne használni:
ELITE játékok
HURKA játékok
FREE LOTTERY játékokVicc nélkül.

-
AxBattler
félisten
válasz
DeFranco
üzenetére
+1
A pofám leszakad! Hogy lehet valaki ennyire tirpák?

Oké, hogy vannak olyan játékok, amelyek nem tetszenek, vagy nincs hozzájuk elegendő balanszom, de attól még nem állok neki fikázni a szervezőket, és a felajánlókat. És nem, NEM isteníteni kell őket, hanem csak egy minimálisan elvárható korrektséggel, megbecsüléssel kéne velük kommunikálni - ez a minimum, amit megérdemelnek a munkájuk miatt!Ez egy privát kezdeményezés és Blue-t semmire nem kötelezi, azonkívül, hogy korrekten kisorsolja az ajándékokat, és biztosítsa a megfelelő felhasználásukat. Szóval simán lehetne olyan kitétel a szabályzatban, hogy "a user bannolható a bunkó, a Bluegift szellemiségéhez méltatlan viselkedés miatt is".
-
AxBattler
félisten
Ma igazán belehúztatok!

Ugye kell a csapat a hétvégi L4D-partihoz?
-
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Sajnálatos az eset, de mégis azt mondom, adj neki még egy esélyt!

Mindannyian voltunk fiatalok, feszegettük a rendszer határait, meg úgy egyébként elkövettünk egy csomó bohóságot/baromságot. Valószínűleg elég fiatal még, egy hiba még nem jelenti azt, hogy végleg el kéne venni tőle az esélyt a sorsolásokon való részvételre. Amit tett, az nem volt több, mint egy kis csíny, amivel (talán némi gyerekes kivagyiségból) egy kicsit túl akart járni a "nagyok" eszén, meg akarta lepni a kisöcsét, és ......
...... és ügyeskedéssel, átveréssel megpróbált megszerezni a fórumtársaktól egy több ezer forintos játékot. Ha jobban belegondolok, én ilyesmit sosem csináltam gyerekkoromban - ez kb. a csalás, lopás virtuális megfelelője!Akkor bannold a p*csába!
Tanulja meg a büdös kölke, hogy a lebukás után a retorzió jön! Ahéccencségit'!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#1489) mzoli77
Ez tetszik!
-
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Szerintem ne idegeld magad rajta, avagy don't be so blue!

A Bluegift szabályai le vannak írva pontról-pontra. Ha valakinek nem tetszik, akkor nem kötelező részt vennie, a hisztizők, morgolódók meg tehetnek egy szívességet! Van rá egy csomó lehetőség, hogy mindenki kiélje az ajándékozási kedvét.
Szuper, amit eddig véghezvittetek, és ez még folytatódik tovább - gondolj erre, amikor ilyen negatív emberkékkel hoz össze a balsors!
-
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
+ asszem' némely esetben a DLC-ket, kiegeket is külön számolja.
-
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Hát, légy szíves, tegyél róla!
-
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig!

A Chrome fiatalkorom egyik nagy élménye volt - Zana "Döglégy" Zolee szinkronjával - de eddig még nem zsákoltam be. Talán majd most...

-
AxBattler
félisten
Ezt nevezem, belehúztatok rendesen!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Túra és kirándulás topic
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Állat! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)