Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
válasz
InfiniteReality #133 üzenetére
Drága InfiniteReality kollega.
Egy apróságot szeretnék csak kiemelni:
''Hé ember! Az nem lesz jó hozzá...''
Amennyiben így jönnél oda hozzám, legyen az bármien boltban, akkor úgy küldenélek melegebb éghajlatra hogy nem állnál meg a lábadon.
Tudod többek között ez is hozzátartozik ahhoz amiért (pl. én is) nem járnak egyes emberek az adott bolba.
Sajnos ez a jelenet nem csak a nagy boltok eladóira jellemző... :DDD)
[Szerkesztve] -
PaladiN
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #111 üzenetére
ELvben igazad van,de...!
Az olcsóság nagyon nagy forgalmat generál, aminek következtében a garanciális problémák esetén ha visszautasítással élnek (akárcsak a biztosítók) kevesen mennek el a megfelelő fórumokra jogorvoslatért. A vége az hogy kifizetődik minden olyan igényt visszautasítani aminek van egy kis alapja. Ezzel ugyan kockáztatják hogy az illetőt elveszítik mint ügyfelet a jövőre nézve, de megtakarítanak x kellemetlenséget, avagy ha a nagyker nem fogadja el a gariba akkor a beszerzési árát. Ez a politika ha elér a cég egy bizonyos határméretet már minimailzálja a költségeket, cserébe pedig elviselhető veszteséggel jár a hírnevet illetően. Értelemszerűen a vásárlók megfelelő kiszolgálása a gazdasági fellendülés, és a keresetek növekedése mellett egyre fontosabbá válikmajd mindegyik cégnek. De ez lassú változás. Addig pedig hallgathatjuk a sok panaszt a sz...r termékekről meg az annál sz...rabb cégekről. -
PaladiN
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #109 üzenetére
Talán azért mert ''nyereséget'' termel a cégnek :(
Szomorú, de ha az üzletet veszed alapul rövidtávon kifizetődik az ilyen munkaerő. Hosszútávon pedig rontja a cég versenyképességét. -
PaladiN
aktív tag
Biztos tévedek, de én akkor írnék ien hozzászólást ha vadítani akarnám a népet. :U
Van vki aki komolyan komolyan vette a szutykolás részét?
Esetleg van oan aki vett 500e-ért vga-t és nem nyalták ki neki?
[Szerkesztve] -
PaladiN
aktív tag
Nos én nem vagyok egy kötekedő fajta, de úgy érzem sántít a dolog. Újonc, első hozzászólás stb.
A kékhalnál már én is szívtam, de azért ennél egyszerűbben is meg lehet oldani arrafelé a dolgokat, legalábbis nekem fele ennyi energiába került egy kétszer ien macerás dolog. Ja! És nincs érdekemben a kékhalat védeni, se kutyám se macskám.
Amúgy meg gratulálok a ....drága kareszhoz :DDD
Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest