Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
ByB
addikt
Szasztok!
Na vegyétek a kezetekbe a féltéglát, meg a monotofkoktélt és dobjatok fejbe, mert nekem is Asus 9800XT-m van... Ha mindezen túl vagytok, akkor pedig keressetek új boltot a kékhal helyett:
Nemrég vettem Abit IS-7-es alaplapot náluk, és berreg a hűtője mint az állat. Visszaviszem, mondom cseréljék ki! Válasz: hagyjam itt 15 NAPRA!!! - Ennyi az átfutási idő egy 50Ft-s alkatrésznél! Mondom akkor inkább veszek egyet! Válasz: Külön nem árulnak!
És a legszebb az egészbe, hogy pont egy olyan arc tálalta ezt az egészet, aki 2 percre nem bírna elszakadni a saját gépétől!!!
Apropó, van valakinek ötlete vmi Zalman féle passzív hűtésre a fentebb írt laphoz. Nekem nem jó a két csavaros, az enyémen négy kampó van!!!
Kösz-szi...
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- PlayStation 5
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- AliExpress tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest