Hirdetés

Aktív témák

• InfiniteReality

őstag

Csak tudnám ki mondott Neked ilyen hülyeséget, hogy kösd direktbe a 12V-ra:) Komkrétumok nélkül nehéz...

Amúgy:

1. Nem mondtam, hogy mindenki hülye én meg az Istenkirály vagyok. De aki nem ért valamihez az inkább ne álljon neki! Úgyértem nemfogok kocsitszerelgetni, mert nem értek hozzá. A géphez igen, ezért azt szerelgetem itthon is.

2. Procihütő tartó pöcök: valóban nem szakkifejezés. De! Hogyan is akarjam magának kifejezni... most nemjut az eszembe:) Úgyis tudja mindenki mire gondolok. Látod Nekedis beugrott:)

3. Ha valaki 100Ftért átutazik a város másik végébe azt csak sajnálni tudom (különösen, hogy egy darab vonaljegy is több mint 100Ft).

Lehet (sőt biztos), hogy a magyar ember árérzékeny. De pl ne várja el, hogy a 3000Ft-os táp pontosan ugyanazt tudja mint a 13000Ft-os. Vagy ha legalább elmagyarázom neki a különbséget, akkor ne mondja azt, hogy csak ráakarom beszélni, hogy a jobbat vegye. ÉN rábeszélni? Akarja a fene...:)

Egy irodai géphez nyilván nem ajánlok ki 350W-os Enermax vagy 360W chieftec tápot. De egy full játékgéphez 2.5-ös Bartonnal, 7200-as winyóval és GF-FX-el engedtessék már meg, hogy urambocsá lebeszéljem a 400W-os Mer**ry tápról. Nem viccből teszem.

Ha nem szólok, hogy ''Hé ember! Az nem lesz jó hozzá...'' akkor az a baj, ha meg szólok, akokr meg én vagyok a hülye, minek magyarázok neki, amikor az ő számtech ismerőse jól megmondta, hogy jólesz az az olcsóbb táp is. Nemtelik bele pár nap és úgyis ott áll a gépével hogy nemmegy az egész. Jobbesetben. Rosszabb esetben, meg hogy leégett...

Szinte nap-mint-nap előforduló példa! Nemértem, ha valaki tud venni Bartont, meg FX-et, akkor miért pont a gép egyik legérzékenyebb részén (a tápon) spórol?

Bye!

Aktív témák