Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Speccy
aktív tag
válasz
Digitalboy #136 üzenetére
Nagggggggyon yoooooo!! :C :C
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Öregem, van ám észjárásod:))
-
Drótszamár
őstag
válasz
Naggyon baró :))
-
Latyakos
aktív tag
válasz
Nekem a főherés rész tetszett a legjobban, csak így tovább! :C
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Ez nekemis tetszett:) Egyedül találtad ki vagy segitettek?:)
-
válasz
:DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD
-
szucsi
őstag
válasz
Digitalboy #117 üzenetére
Senkit nem lehet ma Magyarországon így befenyíteni. Amíg az a 300 Ft árkülönbség ennyire sokat számít, senkit nem fog érdekelni, hogy miután kiadta a pénzét, hogy fognak vele bánni, ha valami nem klappol. Sem szabotálni nem fogja a boltot senki, mert sajna a legtöbb embernek csak az ár számít.
Mindig megfogadom, hogy drágább cégnél fofok vásárolni, mert elvárom, hogy a magasabb árért a szerviz, garancia, ügyintézés is korrektebb lesz, érteni is fognak hozzá, nem néznek madárnak, és nem b@sznak át.
De ez is csak heurisztika, lehet, hogy simán többet profitál a drágább cég, vagy több a rezsije.
Közhely, de az akciós párizsi mindig finomabb, úgy tűnik régi reflex, hogy -100 Ft-ért hajlandó az ember a világ végére elmenni. Sajnos én sem tudok az árnak ellenállni, szívok is lépten-nyomon.
Bele kell tanulni ezekbe a dolgokba. -
Protoss
senior tag
válasz
Hali!
Volt már pár ilyen témájú topic sőt messzemenően bizonygatták itt egy másnak a gazdasági, fogyasztói, kereskedői beállítottságú embrek az igazukat, de ha tetszik, ha nem a vevők az árra reagálnak a leggyorsabban. Tehát mistral tipusú cégek vannak, voltak és lesznek.
Valamint mindenki mást favorizál ebből adódóan egy cég sem lesz hibátlan tehát mindenki csak panaszkodni fog. Inkább mindenki azt írja le ahol meg volt elégedve. Kedvenceim:
- a Users nagyon szimpi (bár első találkozáskor az egyik eladónak elég kemény modora miatt kicsit berzengtem, de végülis a szándékot nézve láttam, hogy jót akart)
- Bluefishsel sem volt nekem gondom
- Aqua a szervizes srácok nagyon korrektek voltak, de az eladók tényleg olyan mekisek (Mit adhatok? gyorsan kérem a következőt)
Ami a mistralnál is durvább, hogy bizony vannak cégek főleg vidéken: Drágák és mocskok is. Az eladás után már senki vagy és bizony ők a kezdőkön, szülőkön és elesetteken élősködnek, akik nem tudnak bp felutazni vagy csak nem értenek a géphez.
[Szerkesztve] -
maniac
senior tag
válasz
Digitalboy #116 üzenetére
Nekem meg sajnos van az Aqua-val rossz tapasztalatom, habar ez 2 evvel ezelott volt. Legeloszor is az arlistaban mas volt feltuntetve mint amit ott a boltban mondtak - memoriat akartam venni. Hat kifizettem, hazaviszem, berakom, es csak 100mhz-n muxik, 133 mhz-t az istenert se akarta vinni - 133 mhz-s feliratozas volt rajta, valamint az elado is igy adta. Visszaviszem mondom hogy ez sajna nem megy ennyin kerek egy masikat. Nem adott, nem is tesztelte le, mert hogy az neki nem feladata, meg egyebkent is biztos az alaplapom rossz (abit kt7 volt), meg hogy hogy kepzelem hogy zargatom ot ilyenkor mikor a vevokkel kell folglalkoznia stb - mikot udvariasan kertem, na mind1. Tehat nekem ez volt a rossz tapasztalatom veluk. Egyebkent most ami nekem szimpi bolt az a user's, es az aliencomputers. Udv, Maniac
-
zsoltee10
addikt
válasz
átírtam valami szalonképesre. Mindenesetre semmi esélyed/esélyünk, hogy csődbe vigyük őket. tudod, hogy hányan olvassák a fórumot azok közül, aki náluk vásárol? néhány %, elenyésző.
-
PeliScan
addikt
válasz
Digitalboy #98 üzenetére
Én pedig eddig bármikor vásároltam a Mistralban, és gondom volt vele, meg tudtam oldani. Rossz volt az egér, amir vettem, de cska néha, nem akarták visszaveni, mert épp működött, mondtam semmi gáz, itthagyom egy napra, használja ezt. Másnap vár egy új egér. :) Vagy hibás volt a 2 mem. modul, amit vettem. leteszteletem otthon memtest-el, felírtam post-itre és ráragsaztottam a modulokra, h hol hibázik, pl Test #5 123.5mb, 160.1mb, 190.7mb. Bevittem, elkezdték tesztelni, amikor a második hiba is télleg ott volt, végig sem várták, kicserélték mindkét modult. :)
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nem lesz Xiaomi 16
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- Battlefield 6
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- További aktív témák...
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest